GNTM 3: Ο κούκλος Ηρακλής έχει παίξει σε βίντεο κλιπ της Ειρήνης Παπαδοπούλου!

Και μάλιστα σε πασίγνωστο τραγούδι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο κούκλος Ηρακλής έχει παίξει σε βίντεο κλιπ της Ειρήνης Παπαδοπούλου!

Το GNTM 3 επέστρεψε και είναι πιο ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά, καθώς φέτος για πρώτη φορά θα δούμε στη χώρα μας και αγόρια να συμμετέχουν στο ριάλιτι. Μάλιστα ένα απο τα φαβορί, ο Ηρακλής έχει παίξει σε βίντεο κλιπ!

Ένα από τα φαβορί του ριάλιτι μοντέλων είναι αδιαμφισβήτητα ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις auditions.

O Ηρακλής, που κατάγεται από τη Ρωσία και τη Γουινέα, σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

Μάλιστα, πριν τη συμμετοχή του στο GNTM 3 έχει κάνει αρκετές δουλειές ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Μία από αυτές τις συνεργασίες, ήταν η συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ της Ειρήνης Παπαδοπούλου, “Χαλάλι”. Αυτά είναι τα 10 αγόρια που μπήκαν στο σπίτι!

GNTM 3: O τυροκόμος που πέρασε από οντισιόν έχει παίξει σε διαφήμιση!

Κι όμως ο τυροκόμος που πέρασε απο οντισιόν στο GNTM 3, έχει παίξει σε διαφήμιση σουπερ-μαρκετ και η αποκάλυψη έγινε στην φωλιά των Κου Κου!

Μπορεί ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος να μην κατάφερε να περάσει από την φάση του bootcamp στο GNTM αλλά σίγουρα είναι από τα πρόσωπα που προκάλεσαν αίσθηση με την παρουσία τους στο σόου.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε αναφέρει ότι δεν έχει σχέση με τη μόδα και τις φωτογραφίσεις, στην Φωλιά των Κου Κου πρόβαλαν ένα μικρό μέρος από διαφημιστικό που είχε κάνει ο Παναγιώτης στην πόλη του, τη Λάρισα. Η διαφήμιση αφορούσε γνωστή αλυσίδα super market κι ο ίδιος φαίνεται πολύ άνετος να μας λέει ότι «Kάθε Τρίτη και Τετάρτη συμφέρει».

TAGS