My Style Rocks: Ένταση στο πλατό - «Είμαι 100% σίγουρη ότι έχεις στιλίστα»

Τσακώθηκε η Κάτια με την Έρη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ένταση στο πλατό - «Είμαι 100% σίγουρη ότι έχεις στιλίστα»

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks καθώς δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, όταν στο πλατό εμφανίστηκε η Κάτια Φουρτούνη. Συγκεκριμένα, η Έρη Λώλη της ξεκαθάρισε πως είναι 100% σίγουρη ότι έχει πίσω της στιλίστα που την βοηθάει.

Η Κάτια μπήκε στο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ δήλωσε στιλίστρια, οι εμφανίσεις της δεν έπεισαν τόσο τους κριτές. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο μπήκε πολύ δυναμικά και έχει κάνει πολύ ξεχωριστά ντυσίματα. Μάλιστα χθες πήρε και τη νίκη - δείτε εδώ το look της.

Η Έρη Λώλη τη βαθμολόγησε με ένα σήμερα και σχολίασε πως είναι βέβαιη ότι τα ντυσίματά της δεν τα φτιάχνει μόνη της και πως δεν είναι δυνατόν μέσα σε μία εβδομάδα να εξελίχθηκε τόσο πολύ.

Η Κάτια από τη μεριά της θύμωσε με την συμπάικτριά της και της ζήτησε να της αλλάξει αμέσως τον βαθμό και να την κρίνει ανάλογα με το σύνολο που της παρουσίασε αλλά ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως δεν πιστεύει ότι έχει στιλίστα.

My Style Rocks Έρη Λώλη καυγάς

My Style Rocks: Απασφάλισε ο Στέλιος Κουδουνάρης - «Αν έχεις στιλίστα...»

Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης απασφάλισε και ξεκαθάρισε στη Σοφιάνα Σπίνουλα, πως αν αντιληφθεί ότι έχει στιλίστα που της φτιάχνει τα looks, θα τη θεωρήσει τη μεγαλύτερη απογοήτευση σε αυτό το παιχνίδι.

Ο γνωστός σχεδιαστής έδειξε να είναι πολύ προβληματισμένος με την εικόνα που παρουσίασε η διαγωνιζόμενη και μιλώντας εντελώς ανοιχτά αποφάσισε να τη ρωτήσει αν έχει πίσω της κάποιον άνθρωπο που της φτιάχνει τα ντυσίματα.

Η Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού - δείτε εδώ το look που της έδωσε τη νίκη στο Gala - ξεκαθάρισε πως δε θα άφηνε ποτέ έναν άνθρωπο να επέμβει στο στιλ της και στην εικόνα της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δέχθηκε το επιχείρημά της και έκλεισε λέγοντάς της πως θα είναι πολύ μεγάλη απογοήτευση αν μάθει ότι έχει στιλίστα.

My Style Rocks Σοφιάνα Σπίνουλα