Αννίτα Μπραντ: «Λύγισε» το Instagram με τη φωτογραφία με τον Χάρη Χριστόπουλο 17 χρόνια πριν

Το πιο υπέροχο στιγμιότυπο για την επέτειό τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αννίτα Μπραντ: «Λύγισε» το Instagram με τη φωτογραφία με τον Χάρη Χριστόπουλο 17 χρόνια πριν

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αννίτα Μπραντ κατάφερε να κάνει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να «λυγίσουν» καθώς μοιράστηκε μία φωτογραφία που είχε τραβήξει μαζί με τον Χάρη Χριστόπουλο πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε επέτειο γνωριμίας και η γνωστή makeup artist αποφάσισε να ευχηθεί στον αγαπημένο της με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Οι δυο τους βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους μετά τον ερχομό του γιου τους και προσπαθούν να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στον μικρό τους άγγελο. Δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση που έκαναν για τον ένα μήνα από τη γέννησή του.

«23.9.2003#17yearsandcounting», έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα Μπραντ κάτω από την φωτογραφία που κοινοποίησε.

Χάρης Χριστόπουλος - Anita Brand: Μια επέτειος διαφορετική από τις άλλες " Φέτος έχει άλλη συναισθηματική αξία..."

O Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brant γιορτάζουν τον δεύτερο χρόνο γάμου τους μόνο που αυτή τη φορά η επέτειος είναι πολύ διαφορετική και έχει άλλη συναισθηματική αξία!

Πλέον είναι και γονείς καθώς πριν μερικές εβδομάδες ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους Και οι δύο περίμεναν πώς και πώς τον ερχομό του, με την Ανίτα Μπραντ, σε δηλώσεις της, να μιλά για ένα όνειρο.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου, τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Ανίτα Μπραντ σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η καλλονή make up artist έκανε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την επέτειο δύο χρόνων γάμου με τον άντρα της ζωής της.

Η συγκινητική ανάρτηση για τον έναν μήνα με τον γιο τους

«Δυο χρόνια και ένα χριστοπουλάκι αργότερα… Λίγες μέρες πριν την επέτειο γάμου μας, επισκεφτήκαμε (όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι) το νησί του Σικελιανού, τον Άγιο Νικόλαο στη Λευκάδα όπου παντρευτήκαμε. Φέτος όμως είχε άλλη συναισθηματική αξία η επίσκεψη μας στο νησάκι αυτό, γιατί φέτος πήγαμε μαζί με τον αγγελούδι μας. P.S: Το μωράκι το κράτησα ούτε για μισό λεπτό στην αγκαλιά μου ίσα ίσα για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εννοείτε πως ταξίδευε μέχρι το νησί μέσα στο port bebe του σε ασφάλεια κ προστατευμένο από τον ήλιο» έγραψε χαρακτηριστικά η Anita Brand, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα.

Ανίτα Μπραντ με το παίδί της Χάρης Χριστόπουλος και Ανιτα Μπραντ