The Bachelor: Χαμός με το «καλησπέρα» - «Την είπες άσχημη;»

Τις έκραξε ο Βασιλάκος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Χαμός με το «καλησπέρα» - «Την είπες άσχημη;»

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, και επικράτησε κανονικός χαμός μέσα στο σπίτι με το... καλησπέρα. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επισκέφθηκε τα κορίτσια και συνειδητοποίησε πως η Μαριεύη είπε άσχημη την Μαγδαληνή.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Παναγιώτης βγήκε ραντεβού με τη Μαγδαληνή και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι για να της δώσει τριαντάφυλλο μετά την συγκλονιστική ιστορία που του περιέγραψε.

Σήμερα επισκέφθηκε τα κορίτσια και αυτά του εξήγησαν τι έγινε στο σπίτι όσο εκείνος βρισκόταν σε ραντεβού με τη Μαγδαληνή.

Τα κορίτσια του αποκάλυψαν πως η Μαριεύη την είπε άσχημη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος την έβαλε για τα καλά στη θέση της, λέγοντάς της πως δεν είναι δυνατόν να κοιτάζει κανείς αυτό το κορίτσι και να το θεωρεί άσχημο, ενώ έκλεισε λέγοντας πως όταν επισκέπτεται τη βίλα θέλει να περνάνε καλά.

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία.