Big Brother: Άναψαν τα αίματα από το πουθενά - Ο καυγάς της Ράνιας με τη Χριστίνα και την Σοφία

Κατόπιν εορτής...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Άναψαν τα αίματα από το πουθενά - Ο καυγάς της Ράνιας με τη Χριστίνα και την Σοφία

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, άναψαν τα αίματα στο σπίτι. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε από το πουθενά ένας καυγάς ανάμεσα στη Ράνια, τη Σοφία και τη Χριστίνα για μία ψηφοφορία που έγινε πριν δύο εβδομάδες.

Όπως μπορεί να θυμάστε η Ράνια είχε πάρει το βέτο πριν από δύο εβδομάδες και το είχε χρησιμοποιήσει για να σώσει τον εαυτό της καθώς βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Σήμερα, η Χριστίνα ρώτησε τη Σοφία αν έχει ψηφίσει ποτέ τη Ράνια και εκείνη της εξήγησε πως την ψήφισε τότε. Η Χριστίνα της ζήτησε να το πει στη Ράνια ωστόσο η Σοφία θεώρησε πως τώρα δεν υπάρχει λόγος και θα της το αναφέρει κάποια στιγμή όταν το φέρει η κουβέντα.

Εκείνη τη στιγμή βέβαια η Ράνια μπήκε στο δωμάτιο και οι δύο κυρίες της είπαν για τι ακριβώς μιλούσαν. Οι τρεις τους λοιπόν ξεκίνησαν να μαλώνουν παρόλο που η Ράνια είχε πει στην αρχή πως δεν την ενδιέφερε το θέμα.

Σήμερα βέβαια έκανε και μία ανάρτηση ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το Big Brother. Δείτε τη εδώ.

Big Brother: Τα ξεκαθάρισαν Ραμόνα και Κεχαγιάς - Η ιδιωτική συνάντησή τους

Μετά από εντολή του Big Brother, η Ραμόνα και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκαν μαζί στο δωμάτιο του αρχηγού, μοιράστηκαν ένα κρασί και ξεκαθάρισαν όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους στην ιδιωτική συνάντησή τους, για την οποία δεν αποκάλυψαν τίποτα.

Οι δύο παίκτες βρίσκονταν εδώ και καιρό στα μαχαίρια μετά από τον καυγά που είχε η Ραμόνα με την Σοφία Δανέζη. Έτσι το σπίτι είχε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Αφού λοιπόν έλυσαν τις διαφορές τους η Σοφία και ο Γρηγόρης - δείτε εδώ όλα όσα είπαν μεταξύ τους - στο δωμάτιο βρέθηκαν ο Κεχαγιάς και η Ραμόνα.

Οι δυο τους συμφώνησαν ότι διαφωνούν και κανένας δε δέχθηκε να κάνει κάποια υποχώρηση.