Η Φαίη Σκορδά "σταύρωσε" τον Βασιλάκο: "Θα του πήγαινα την τούρτα και θα του έλεγα..."

Ο χθεσινός τουρτοπόλεμος την έκανε έξω φρενών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά

Το The bachelor του ALPHA έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές! Το πρωί της Παρασκευής το Πρωινό έπαιξε κάποια πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο όπου τα κορίτσια πετούσαν τούρτες η μία στην άλλη στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και η Φαίη Σκορδά έγινε λίγο... έξαλλη με όλη αυτή την κατάσταση!

«Είναι αυτό διασκεδαστικό παιχνίδι; Γελάς ή κλαις με αυτά που βλέπεις; Δεν θα σχολιάσω ότι γυναίκες προσπαθούν να διεκδικήσουν έναν άντρα, μου κάνει όλο λάθος. Σου λένε να πετάξεις τούρτες; Εγώ θα πήγαινα την τούρτα στον Παναγιώτη και θα του έλεγα και μόνο που το σκέφτηκες πάρε την τούρτα»!,

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά και όταν συνειδητοποίησε ότι στο Bachelor συμμετέχει και ο Γιώργος Σατσίδης. «Ο Γιώργος Σατσίδης τι κάνει εκεί; Ο Σατσίδης τι κάνει εκεί; Ο Σατσίδης; Ο Σατσίδης; Και γέλαγε κιόλας…», είπε.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν ακριβώς στο παρακάτω βίντεο:

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκαλύφθηκε πως το Bachelor "έφαγε" καταγγελίες

Ταραχή επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό που μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1. Στο The Bachelor έχουν γίνει ήδη οι πρώτες καταγγελίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, λοιπόν, ο ALPHA είχε εξ'αρχής ενδοιασμούς για το αν θα πρέπει να βγει το συγκεκριμένο project στον αέρα ή όχι καθώς κάποιοι από τους ιθύνοντες θεωρούσαν πως το... επίπεδο του σταθμού θα πέσει χαμηλά.

Κάτι που όπως φαίνεται... δεν μπόρεσε να αποφευχθεί...