Αποκάλυψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Ο Αλεξανδρίδης ήταν ερωτευμένος με τη Σοφία»

Έριξε την "βόμβα"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Ο Αλεξανδρίδης ήταν ερωτευμένος με τη Σοφία»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε σε μία διαδικτυακή εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το Big Brother και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης του είχε εκμυστηρευθεί πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε», μετέφερε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή "Live Στη Σοφίτα". Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε αισθήματα για μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες, ωστόσο δεν πρόλαβε να το δείξει μέσα στο σπίτι.

«Ξέρετε τι μου έλεγε ο Αντώνης; Ότι είναι ερωτευμένος με την Σοφία. Μου το είπε στο τηλεφώνημα. Μου είπε λεπτομέρειες που δεν της έχουμε δει. Μου είπε για το πως της έγραφε χαρτάκια, πως της άφηνε μέσα στα ρούχα της πραγματάκια. Μου είπε με κλάματα:

«Ανδρέα σου μιλάω απόλυτα ειλικρινά, αν μου έδιναν αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ και μου λέγανε πάρε αυτά τα λεφτά και εξαφανίσου ή άσε τα λεφτά και μπες μέσα να πας να βρεις τη Σοφία να την αγκαλιάσεις, να την φιλήσεις, δεν θα έπαιρνα τα λεφτά, θα έμπαινα να την αγκαλιάσω. Είμαι ερωτευμένος».

Αντώνης Αλεξανδρίδης Σοφία Δανέζη

Και ρωτάω ποιος ερωτευμένος είναι το προφίλ του βιαστή έστω και υποσυνείδητα; Άρα για την κουβέντα που έκανα εκ των υστέρων, εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο, που δεν βουτάει τη γλώσσα του πριν μιλήσει.», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σημειώσουμε βέβαια πως σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ξεκίνησε να καταθέτει μηνύσεις. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ξεγράφει οριστικά το Big Brother - Το νέο μήνυμά του

Λίγες εβδομάδες μετά το χυδαίο μήνυμα που ακούστηκε στο live streamingm, φαίνεται πως ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έχει αποφασίσει να ξεγράψει οριστικά το Big Brother και να συνεχίσει τη ζωή του, κάτι που αποκάλυψε μέσα από ένα νέο μήνυμά του στο Instagram.

Μπορεί στην αρχή να ήταν αρκετά σιωπηλός στα social media, ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο Κρητικός πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ γίνεται όλο και πιο ενεργός και κάνει όλο και περισσότερες αναρτήσεις μέσα από τις οποίες θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα.

Αυτή τη φορά, αποκάλυψε πως αποφάσισε να αφήσει πίσω του την ιστορία από το Big Brother και να προχωρήσει τη ζωή του ξεχνώντας τα όσα έγιναν , ενώ τις προάλλες μίλησε για τα κλειστά στόματα που άνοιξαν. Δείτε εδώ την ανάρτησή του.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother