Ευχάριστα νέα για την βασιλική οικογένεια - Το νέο μέλος που θα φέρει δάκρυα χαράς στο Buckingham

Η είδηση που γέμισε χαμόγελα το παλάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την βασιλική οικογένεια - Το νέο μέλος που θα φέρει δάκρυα χαράς στο Buckingham

Μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα για την πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία ετοιμάζεται να φέρει ένα νέο μέλος το οποίο θα γεμίσει δάκρυα χαρά το Buckingham και την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Ευγενία παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζακ Μπρούξμπανκ, σε έναν παραμυθένιο γάμο σαν αυτούς που μόνο η βασιλική οικογένεια ξέρει να οργανώνει.

Μέσα σε μία περίοδο κρίσης για τη Μεγάλη Βρετανία, η κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα, του δευτερότοκου γιου της Βασίλισσας Ελισάβετ, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Ευγενία, είναι ένατη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από την 32χρονη αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Θυμίζουμε πως υπήρξαν φήμες που ήθελαν και την Kate Middleton έγκυο, η ίδια ωστόσο τις διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο - δείτε εδώ πώς.

Στην τηλεόραση ξανά η Μέγκαν Μαρκλ - Αναβρασμός στο Buckingham

Κανονικός αναβρασμός επικρατεί εδώ και λίγες μέρες στο Buckingham καθώς η Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισε να βγει ξανά μετά από μερικά χρόνια απουσίας στην αμερικάνικη τηλεόραση και να κάνει ένα γκεστ σε ένα από τα πιο γνωστά show.

Σαν να μην έφτανε η αποχώρησή της από το παλάτι μαζί με τον Χάρι και τον μικρό Archie, η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποφασίσει να επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της και στις δραστηριότητες που είχε πριν γίνει Δούκισσα του Σάσεξ.

Βέβαια είναι αλήθεια πως πλέον δεν τη δεσμεύει κανένα πρωτόκολλο από το παλάτι και έχει τη δυνατότητα να κάνει ό, τι θέλει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι κινήσεις της δεν προκαλούν πανικό στους ανθρώπους της βασίλισσας, κάτι που είχε συμβεί και πριν από λίγο καιρό, όταν η Μέγκαν αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική.

Σε αυτό το show στην τηλεόραση βγήκε η Μέγκαν Μαρκλ και έφερε αναβρασμό στο Buckingham

H άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ θέλησε να κάνει μία παρέμβαση στο America's got Talent προκειμένου να δείξει την υποστήριξή της στον αγαπημένο της διαγωνιζόμενο, ο οποίος μάλιστα τυχαίνει να έχει και το ίδιο όνομα με τον αγαπημένο της γιο.

Ο παρουσιαστής Terry Crews αποκάλυψε ότι η Μέγκαν είναι «ειδικός θαυμαστής» του τραγουδιστή. Η δούκισσα του Σάσεξ έστειλε στον Archie, ο οποίος φυλακίστηκε λανθασμένα για 36 χρόνια, ένα μήνυμα βίντεο για να του δείξει την υποστήριξη τη δική της και του πρίγκιπα Harry.

«Γεια σου Archie. Ήθελα απλώς να σε ενημερώσω ότι συγκινηθήκαμε τόσο πολύ με την ιστορία σου, και σε ενθαρρύνουμε κάθε εβδομάδα, και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή είμαστε μεροληπτικοί στο όνομα (λόγω του Archie Harrison)», δήλωσε η Meghan στο βίντεο και συνέχισε: «Λοιπόν, ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για σένα που πιθανότατα θα λέω όλη μου τη ζωή, αλλά αυτό το βράδυ είναι ειδικά για σένα: Archie, είμαστε περήφανοι για σένα και ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνεις. Είμαστε στο πλευρό σου».