Big Brother: Αυτός ήταν ο πατέρας της Αδροφίτης

«Ράγισε» καρδιές εχθές με την εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός ήταν ο πατέρας της Αδροφίτης

Χθες το βράδυ στο επεισόδιο του Big Brother, παρακολουθήσαμε μία από τις πιο συγκινητικές εξομολογήσεις που έκανε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η διαγωνιζόμενη, κλήθηκε να μιλήσει για τον χαμό του πατέρα της και για τη φτώχεια που βίωσε η οικογένειά της.

O Big Brother τη ρώτησε να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένειά της και τον πατέρα της και στο σημείο εκείνο η Αφροδίτη τον ρώτησε για ποιο λόγο της το κάνει αυτό.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια πολύ ξαφνικά και μάλιστα σε μία περίοδο που οι δυο τους ήταν λίγο τσακωμένοι. Κανείς δεν περίμενε να πεθάνει έτσι και όπως είπε η Αφροδίτη ήταν ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος και κοινωνικός.

Μετά το θάνατό του, η οικογένειά της βυθίστηκε στα χρέη και δεν είχαν καν να φάνε με αποτέλεσμα να φροντίζει η εκκλησία να τους εφοδιάζει με τα απαραίτητα. Xθες βέβαια σε δάκρυα ξέσπασε και η Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother - Mega Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Big Brother είχε μια μεγάλη ανατροπή αυτή την εβδομάδα καθώς οι υποψήφιοι είναι 2 και ο τρίτος θα βγει μέσα από ψηφοφορία σήμερα στο βράδυ και εμείς σας έχουμε ένα mega spoiler για το ποιος θα είναι αυτός που θα βρεθεί ενώπιον του κοινού!

Χθες το βράδυ είδαμε τους παίκτες να ψηφίζουν και να βγάζουν στον "τάκο" την Αφροδίτη και τον Νίκο Ζέκκο - δείτε εδώ - ενώ ο Μεγάλος Αδερφός τους ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα γίνουν... αλλιώς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και όσα συζητούν και οι παίκτες μέσα στο σπίτι και "καρφώνονται" από το Live streaming ο τρίτος παίκτης προς αποχώρηση θα είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Ράνια Καραγιάννη!

Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση