«Πάγωσε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την ατάκα για τον γάμο της

Άλλαξε γρήγορα θέμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πάγωσε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την ατάκα για τον γάμο της

Μία ατάκα που ακούστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Pop Up, ήταν αρκετή για να κάνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να «παγώσει». Συγκεκριμένα οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στον γάμο που είχε κάνει στην Αμερική και εκείνη προσπάθησε να αλλάξει αμέσως το θέμα.

Ενώ λοιπόν έπαιζε ένα ρεπορτάζ για το νέο τραγούδι της Γιάννας Τερζή, στο οποίο τραγουδάει μαζί με τον αγαπημένο της μπαμπά, Πασχάλη, οι συνεργάτες της θυμήθηκαν πως η παρουσιάστρια έχει πολύ κοντινές σχέσεις με την Γιάννα Τερζή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε «πολλά λάθη ξέρετε, πολλά πράγματα που δεν ισχύουν».

«Δεν ισχύει η κουμπαριά ή δεν ισχύει ο γάμος;» ρώτησε ξανά ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

«Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι μια ελεύθερη γυναίκα. Ελεύθερη δεν είμαι, είμαι σε σχέση» είπε με χιούμορ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Θυμίζουμε πως στα τέλη του 2018 είχε γίνει γνωστό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το 2015 είχε παντρευτεί τον καλό της, Γιάννη στο Λος Άντζελες με κουμπάρους, τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε «κάψει» το GNTM 3 στην εκπομπή της. Δείτε εδώ την ατάκα της.

Ατύχημα για συνεργάτιδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Η λυπηρή ανακοίνωση στον αέρα του Pop up

Χωρίς την Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης το «Pop up», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ενημερώνει τους τηλεθεατές πως η δημοσιογράφος είχε τροχαίο ατύχημα, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Αμέσως μετά η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη ακόμα. Είχα ένα τροχαίο το πρωί. Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αλλά θα πρέπει να περιμένω κάποιες ώρες. Ελπίζω αύριο να είμαι κοντά σας. Να προσέχουμε πάρα πολύ στον δρόμο γιατί τα αυτοκίνητα είναι πια επικίνδυνα» είπε, μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Γραμμέλη, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ατύχημα για συνεργάτιδα της Παπαγεωργίου

Πρόσφατα σοβαρό ατύχημα είχε και γνωστός βουλευτής, δείτε εδώ!