The Bachelor: Η Έλενα έρχεται κοντά με τον Παναγιώτη - Το αισθησιακό μασάζ

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Έλενα έρχεται κοντά με τον Παναγιώτη - Το αισθησιακό μασάζ

Χαμός πρόκειται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, καθώς θα δούμε την Έλενα, την 38χρονη τραγουδίστρια να έρχεται πιο κοντά με τον Παναγιώτη και να του χαρίζει ένα αισθησιακό μασάζ στο ατομικό ραντεβού που θα βγουν οι δυο τους.

To Bachelor συνεχίζει με ανατροπές και εξελίξεις που καθηλώνουν τους τηλεθεατές. Απόψε στις 22.00 θα παρακολουθήσουμε την 38χρονη Έλενα, να περνάει λίγο περισσότερο χρόνο με τον Παναγιώτη, κάνοντάς του ένα αισθησιακό μασάζ.

Εκεί έχουν την ευκαιρία να έρθουν λίγο πιο κοντά, με την Έλενα να μοιράζεται μαζί του κάποιες πτυχές της που δεν γνωρίζαμε ως τώρα: «Μου αρέσει να υπηρετώ τους άντρες», εξομολογείται η 38χρονη τραγουδίστρια.

Θα γοητεύσει η Έλενα τον πρώτο Έλληνα Bachelor;

Πανικό στο διαδίκτυο προκάλεσε και το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor. Δείτε εδώ τις πιο επικές ατάκες που γράφτηκαν στο Twitter.

«Καρφώνει» ξανά το The Bachelor η Κατερίνα Καινούργιου - «Αυτές δεν θα έρθουν στο πάνελ μας»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor και δε δίστασε να «καρφώσει» ξανά το ριάλιτι του ALPHA, ξεκαθαρίζοντας πως οι διαγωνιζόμενες δεν είναι ευπρόσδεκτες στο πλατό της.

Το The Bachelor χθες είχε απ' όλα. Καυγάδες, κλάματα και παραλίγο ξύλο με έναν τουρτοπόλεμο που εξελίχθηκε σε εφιάλτης.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει εδώ και καιρό την αντίθεσή της με το συγκεκριμένο ριάλιτι και έτσι σήμερα το πρωί ξεκαθάρισε πως δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει τα κορίτσια αυτά ξανά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή της, ενώ ξεκίνησαν και οι καταγγελίες για το ριάλιτι.

«Χθες βλέποντας κάποια αποσπάσματα αναρωτήθηκα αν είναι χειρότερο αυτό ή το Big Brother; Κατέληξα πως είναι πολύ χειρότερο από το Big Brother. Κάθονται και ξεφτιλίζονται η μια μπροστά στην άλλη και αυτός κάθεται πασάς και καμαρώνει.

Μην τις δούμε όλες αυτές σε πάνελ του χρόνου. Εδώ αποκλείεται. Αλλού. Κάθεται και κοιτάζει και χαίρεται με όλο αυτό; Γιατί αυτές οι κοπέλες δέχονται και μπαίνουν σε αυτούς τους ρόλους; Αν είναι έτσι η ζωή τους μεγάλη ντροπή» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.