Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζει» τον ANT1 - «Δεν άφησαν το Big Brother...»

Τα "πυρά" του παρουσιαστή για το κανάλι του Αμαρουσίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζει» τον ANT1 - «Δεν άφησαν το Big Brother...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος σε μία διαδικτυακή εκπομπή και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» τον ΑΝΤ1 για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το νέο Big Brother στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας πως δεν άφησε το κανάλι να πάρει ούτε τη μουσική των τίτλων.

Όπως είπε, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επέτρεψε στον ΣΚΑΪ να χρησιμοποιήσει τη χαρακτηριστική μουσική τίτλων του «Big Brother 1», αλλά ούτε και πλάνα του ίδιου του Ανδρέα από την τότε εποχή, κάνοντας λόγο για «πνευματική του ιδιοκτησία».

«Η μουσική εκείνη ήταν εξαιρετική. Ήταν εύστοχη. Ο ΑΝΤ1 δεν άφησε να χρησιμοποιηθεί στο νέο ‘Big Brother’. Δεν άφησε κανένα πλάνο δικό μου να παίξει στην πρεμιέρα, όταν με παρουσίαζαν. Ο ΣΚΑΪ ζήτησε μερικά δικά μου πλάνα για την παρουσίασή μου αλλά πήρε την απάντηση ‘όχι, είναι περιουσιακό μου στοιχείο’», είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς δυσαρεστημένος, ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια πίσω από το βίντεο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Αποκάλυψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Ο Αλεξανδρίδης ήταν ερωτευμένος με τη Σοφία»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε σε μία διαδικτυακή εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το Big Brother και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης του είχε εκμυστηρευθεί πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε», μετέφερε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή "Live Στη Σοφίτα". Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε αισθήματα για μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες, ωστόσο δεν πρόλαβε να το δείξει μέσα στο σπίτι.

«Ξέρετε τι μου έλεγε ο Αντώνης; Ότι είναι ερωτευμένος με την Σοφία. Μου το είπε στο τηλεφώνημα. Μου είπε λεπτομέρειες που δεν της έχουμε δει. Μου είπε για το πως της έγραφε χαρτάκια, πως της άφηνε μέσα στα ρούχα της πραγματάκια. Μου είπε με κλάματα:

«Ανδρέα σου μιλάω απόλυτα ειλικρινά, αν μου έδιναν αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ και μου λέγανε πάρε αυτά τα λεφτά και εξαφανίσου ή άσε τα λεφτά και μπες μέσα να πας να βρεις τη Σοφία να την αγκαλιάσεις, να την φιλήσεις, δεν θα έπαιρνα τα λεφτά, θα έμπαινα να την αγκαλιάσω. Είμαι ερωτευμένος».

Αντώνης Αλεξανδρίδης Σοφία Δανέζη

Και ρωτάω ποιος ερωτευμένος είναι το προφίλ του βιαστή έστω και υποσυνείδητα; Άρα για την κουβέντα που έκανα εκ των υστέρων, εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο, που δεν βουτάει τη γλώσσα του πριν μιλήσει.», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σημειώσουμε βέβαια πως σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ξεκίνησε να καταθέτει μηνύσεις. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.