Με δική του εκπομπή στο OPEN ο πιο πολυσυζητημένος και κούκλος πρώην παίκτης του Survivor

Ο λόγος για τον...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με δική του εκπομπή στο OPEN ο πιο πολυσυζητημένος και κούκλος πρώην παίκτης του Survivor

Μέσα από την συχνότητα του OPEN φαίνεται πως θα βλέπουμε έναν από τους πιο πολυσυτηζημένους πρώην παίκτες του Survivor, ο οποίος είχε «κλέψει» πολλές καρδιές, καθώς ήταν κούκλος.

Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor που πάει στο OPEN

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Φωλιά των Κουκου», ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του στην τηλεόραση, όπου θα τον δούμε να παρουσιάζει δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

«Πριν από δύο ημέρες, ο Ντάνος συναντήθηκε με τον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη και του έδωσε “γη και ύδωρ” αρκεί να συνεργαστούν. Το μεσημέρι της Πέμπτης (24/09) υπήρξε και ένα νέο 3ωρο ραντεβού όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφερε κάποια projects από το εξωτερικό που θα έβλεπε τον εαυτό του να τα παρουσιάζει.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κοκλώνης του είπε τις δικές του σκέψεις. Στη συνέχεια έβαλαν τα δύο επικρατέστερα projects στο τραπέζι και ο Ντάνος θα τα παρουσιάσει back to back, δηλαδή την ίδια σεζόν. Μόλις τελειώσει το ένα αμέσως μετά θα παρουσιάσει το επόμενο», είπε ο δημοσιογράφος.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το OPEN

Στην κάμερα του Ευτυχείτε και στην Μένια Κούκου παραχώρησε δηλώσεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Κάναμε μια συζήτηση για το J2US, τι να πείτε; Δεν είναι κάτι που έχουμε συμφωνήσει κι έχουμε κλείσει. Είναι το δεύτερο ραντεβού κι έχουμε συζητήσει διάφορα, δεν είναι μόνο το Just γιατί ο Νίκος Κοκλώνης ξέρετε ότι κάνει διάφορες παραγωγές. Κάναμε και μαι συζήτηση για μυθοπλασία, θα δούμε. ότι είναι είναι για καλό. Προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει τέτοιο σημείο που θα μας κάνει να συνεργαστούμε.»

«Είχα κάνει μια συζήτηση για το Bachelor όσο ήταν στον ANT1. Έκρινα τότε ότι δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Όσο είχα πληροφορηθεί είχε να κάνει με το φλερτ και δεν είναι κάτι ου θα ένιωθα άνετος. Δεν έχω πολύ καλή εικόνα γιατί δεν το παρακολουθώ. Το φλερτ για εμένα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Θα προτιμούσα να μην το εξωτερικεύουμε στην κάμερα».

Να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα σας είχαμε μεταφέρει αποκλειστικά πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος εγκατέλειψε την Σκιάθο και ήρθε μόνιμα στην Αθήνα.