Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική δήλωση για τον Θέμη Κανέλλο - «Βλέπεις πόσο πολύ πονάει...»

Μίλησε ανοιχτά για το Big Brother

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική δήλωση για τον Θέμη Κανέλλο - «Βλέπεις πόσο πολύ πονάει...»

Με αφορμή το "60 Seconds on Call", τη νέα ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη, η κάμερα του "Ευτυχείτε" τον επισκέφθηκε στο στούντιο. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Περιστερίου, αναφέρθηκε στο Big Brother και την εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι άνθρωποι οι οποίοι τα παιδιά μου αύριο θα τους συναντήσουν έξω στη ζωή. Και είναι ωραίο να βλέπεις, όχι ηδονιστικά, να βλέπεις μέσα από την κλειδαρότρυπα πως ξεδιπλώνονται συμπεριφορές ανθρώπων που μπροστά άλλο δείχνουν και πίσω κάνουν άλλες κινήσεις γιατί δυστυχώς αυτό κάνουν οι εννιά στους δέκα», είπε αρχικά.

Επίσης αναφέρθηκε και στη δημόσια στήριξή του στον Θέμη Κανέλλο μετά την εξομολόγηση για τη ζωή του. «Στο Big Brother όταν βλέπω ένα παιδί το οποίο έχει έναν σεξουαλικό προσανατολισμό και βγάζει το παράπονό του και τον καημό του για τους γονείς, που ενδεχομένως όντως και να μην ήταν εύκολο να αποδεχτούνε τη διαφορετική εικόνα του παιδιού του, τη διαφορετική του επιλογή, αλλά το βλέπεις πόσο πολύ πονάει σίγουρα σα γονιός αναλογίζεσαι τη δική σου διαδρομή και λες μία αλήθεια.

"Εγώ δεν μπορώ να διαχειριστώ το παιδί μου σε αυτή του την ιδιαιτερότητα ή σ' αυτή του τη συμπεριφορά ή σε αυτό που εμένα με παραξενεύει, μου είναι ασυνήθιστο, με ξεβολεύει, με θυμώνει. Πήρα ανοιχτά θέση υπέρ αυτού του παιδιού και υπέρ κάθε παιδιού που νιώθει απόρριψη. Είμαστε μια κοινωνία που πρέπει να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να ανοίξουμε και το μυαλό μας».

Γιώργος Τσαλίκης: Το μήνυμα που έστειλε στους γονείς του Θέμη Κανέλλου - «Είχα πάει κάποτε σε...»

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Θέμης Κανέλλος για την οικογένεια του, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να του στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

«Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, ποτέ δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω πραγματικά κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ. Γιατί η οικογένεια δεν αντικαθίσταται ποτέ με κανέναν φίλο… Είναι κάτι πολύ άσχημο, νιώθεις μέσα σου ένα κενό, σαν να μην σε αγαπάει ποτέ πραγματικά κανείς. Όταν ακούς άσχετους να λένε άσχημα πράγματα για σένα. Να σε βρίζουν, να λένε ότι είσαι μια που@α, ότι είσαι ανώμαλος…

Και δεν έχεις και στήριξη από την οικογένειά σου και έχουν πει στο παρελθόν τα ίδια πράγματα και ίσως έχουν κάνει και χειρότερα, προφανώς σκέφτεσαι μέσα σου μήπως εγώ είμαι το λάθος; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Αλλά κατάφερα όμως να αντιληφθώ ότι αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, είναι κόμπλεξ των άλλων ατόμων. Είτε είναι οι γονείς μου είτε άσχετοι», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Κανέλλος - Δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε και το βίντεο.

Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό του στο Twitter ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε για τους γονείς του Θέμη Κανέλλου.

«Προς γονείς Θέμη: Είχα πάει κάποτε σε ένα παιδοψυχολόγο και του είπα “ο γιος μου έχει ένα θέμα”. “Όπα” μου λέει “πάρτο αλλιώς. Εγώ έχω ένα θέμα που αφορά το γιο μου” πες μπας και το λύσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο πετυχημένος τραγουδιστής.

Γιώργος Τσαλίκης Θέμης Κανέλλος