The Bachelor: Ξέσπασε η Έλενα Μπάση - «Ορκίζομαι είμαι 38 ετών»

Όσα αποκάλυψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ξέσπασε η Έλενα Μπάση - «Ορκίζομαι είμαι 38 ετών»

Η κάμερα της εκπομπής «Pop Up» βρέθηκε στη βίλα του The Bachelor και συνομίλησε με όλα τα κορίτσια. Ανάμεσα τους και η Έλενα Μπάση, η οποία απάντησε σε όσους δεν πιστεύουν πως είναι 38 ετών.

Η τραγουδίστρια, μίλησε για τη ζωή μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για την άσχημη περίοδο που έζησε, όταν διαγνώστηκε με πολύποδα στις φωνητικές της χορδές.

Το ξέσπασμα της Έλενας Μπάση από το The Bachelor

«Κι εγώ έχω περάσει πολύ δύσκολα. Εγώ έχω αγγίξει το θάνατο αγαπημένη μου. Είχα πολύποδα στις φωνητικές χορδές και για ένα χρόνο ήμουν εκτός πίστας. Φλέρταρα μαζί του, φλέρταρε κι αυτός αλλά ευτυχώς αυτή η σχέση δεν ευδοκίμησε», είπε αρχικά ενώ λίγο μετά συνέχισε: «Ορκίζομαι ότι είμαι 38!».

Να σημειώσουμε πως σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς έγινε έξαλλος με ριάλιτι. Τι συνέβη;

Επίσης και η Μαγδαληνή μετά την συγκλονιστική εξομολόγησή της για τα παιδικά της χρόνια στο The Bachelor μίλησε στην εκπομπή «Pop Up».

H ίδια αναφέρθηκε στο οικοτροφείο που μεγάλωσε, στον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά απάντησε και στην Μαρίνα που την αποκάλεσε “άσχημη”.

«Τα περισσότερα μου χρόνια τα βίωσα μέσα στο οικοτροφείο και ήθελα να το μοιραστώ με τον Παναγιώτη. Όταν ξέρει εξ αρχής τι άτομο είμαι μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο να μοιραστούμε μαζί, να ανταλλάξουμε πολλές κουβέντες. Οπότε αν κάποιος ξέρει πράγματα για τον παρελθόν σου είναι πιο εύκολο να σχηματίσει μια εικόνα για εσένα και όσον αφορά τον χαρακτήρα σου και το τι άνθρωπος είσαι.

Υπάρχουν πολλά κορίτσια που βιώνουν κάτι αντίστοιχο με μένα και θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα κορίτσια ότι από τις δυσκολίες θα βγουν πιο δυνατές. Θα βγουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία και να θαυμάζουν τον εαυτό τους», είπε στην αρχή.