Selena Gomez: Συγκίνησε το διαδίκτυο η φωτογραφία με την ουλή από την μεταμόσχευση νεφρού

Το δημόσιο μήνυμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Selena Gomez: Συγκίνησε το διαδίκτυο η φωτογραφία με την ουλή από την μεταμόσχευση νεφρού

Την ουλή από την εγχείρηση για την μεταμόσχευση νεφρού που έκανε έδειξε η Selena Gomez, σε μια φωτογραφία με μαγιό που ανάρτησε στο Instagram και συγκίνησε το διαδίκτυο.

Η 28χρονη τραγουδίστριαμ υποβλήθηκε σε επέμβαση το 2017 για την θεραπεία της ασθένειας του λύκου από την οποία πάσχει και έλαβε την δωρεά οργάνου από στενή της φίλη.

Και τώρα, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δείξει τα σημάδια από την επέμβαση. Ποζάροντας με ένα γαλάζιο ολόσωμο μαγιό, στην αυλή του σπιτιού της, και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

«Όταν έκανα την μεταμόσχευση νεφρού, θυμάμαι ότι ήταν δύσκολο στη ναρχή να δείξω την ουλή μου. Δεν ήθελα να φαίνεται σε φωτογραφίες, οπότε φορούσα ρούχα που θα την κάλυπταν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αισθάνομαι σίγουρη για το ποια είμαι και για το τι πέρασα και είμαι περήφανη γι’ αυτό», έγραψε στη λεζάντα της.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγους μήνες ο πρώην σύντοφος της, Justin Biber έκανε μια σοκαριστική εξομολόγηση αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο δίνει μάχη.

«Βόμβα»! Η Selena Gomez κατηγορεί τον Justin Bieber για βία!

Μια «βόμβα» μεγατόνων έσκασε στην showbiz. Η Selena Gomez σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα κατηγορεί τον Justin Bieber για βία απέναντι της, μετά από εξομολόγηση που έκανε.

Ήταν από τα ζευγάρια που μέτραγαν πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις μέχρι να έρθει το οριστικό τέλος. Ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο η σχέση τους ήταν από εκείνες που λέμε τοξικές.

Μπορεί μετά τον οριστικό χωρισμό τους ωστόσο η σχέση τους δεν έχει ξεχαστεί και αυτό συμβαίνει λόγω του νέους άλμπουμ της Selena Gomez του οποίου τα περισσότερα τραγούδια απευθύνονται στον Justin Bieber με τους fans να είναι εξαγριωμένοι με τα όσα αναφέρει πως πέρασε και ένιωσε.

Στα πλαίσια της προώθησης του άλμπουμ «Rare», η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στη Lulu Garcia-Navarro στο NPR και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα όσα έζησε με τον πρώην σύντροφο της.

Όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε αν η σχέση της με τον Justin ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή της, εκείνη απάντησε: «Όχι, γιατί βρήκα δύναμη μέσα σε αυτό. Είναι επικίνδυνο να μένεις στη λογική του θύματος. Και χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού, νιώθω ότι ήμουν θύμα κάποιου είδους κακομεταχείρισης».

Στη συνέχεια, τη ρώτησε αν εννοεί ψυχολογική βία κι εκείνη απάντησε: «Ναι, και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να το κατανοήσω ως ενήλικας. Και έπρεπε να κατανοήσω τις επιλογές που έκανα. Όσο και να θέλω να μην περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μιλώντας για αυτό, είμαι πολύ περήφανη που μπορώ να πω ότι νιώθω πιο δυνατή από ποτέ κι ότι έχω βρει έναν τρόπο να το ξεπεράσω με όσο περισσότερη χάρη γίνεται».