Δάκρυα χαράς για τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη

Οι συγκινητικές αναρτήσεις για το νεογέννητο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δάκρυα χαράς για τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη

Από χθες το απόγευμα μόνο δάκρυα χαράς τρέχουν στα μάτια των αδερφών του αγαπημένου Παντελή Παντελίδη με την είδηση πως η Πωλίνα Φιλίππου γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι το οποίο θα φέρει την ευτυχία στην οικογένεια.

Η Πωλίνα και ο σύζυγός της, Τριαντάφυλλος Παντελίδης έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Τη χαρά τους εννοείται πως μοιράζονται και με τον μικρότερο αδερφό της οικογένειας, Κωνσταντίνο, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε από την μία την καρτέλα του μωρού και από την άλλη μία φωτογραφία που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πωλίνα Φιλίππου Παντελίδης

Πρόκειται για μία εικόνα που γράφει πάνω «Παντελής Παντελίδης» μαζί με ένα στέμμα, καθώς το ζευγάρι έχει αποφασίσει να δώσει στο παιδί του το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Παντελής Παντελίδης αδέρφια

Νέα αγωγή από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

H οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, διεκδικε το ποσό των 600.000 ευρώ με τη νέα αγωγή που κοινοποιήθηκε στους δικηγόρους της ασφαλιστικής εταιρείας και της Φρόσως Κυριακού. Με βάση τα ίδια στοιχεία που επικαλούνται η υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο με τη γνωμοδότηση ότι οδηγούσε ο τραγουδιστής στο μοιραίο δυστύχημα.

Με όσα βγαίνουν στο φως από το protothema, η οικογένεια Παντελίδη την περασμένη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου κοινοποίησε στον συνήγορο υπεράσπισης της Κυριάκου αλλά και στην ασφαλιστική εταιρία αγωγή ύψους 600.000 ευρώ η οποία πρόκειται να εκδικαστεί στις 8 Οκτωβρίου.

Σε αυτήν παραθέτονται οι πραγματογνωμοσύνες, η ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα του γενετιστή που όρισε η οικογένεια, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν ο Παντελής ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Στην έκθεση πραγματογνωμόνων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Από τη σύγκρουση του οχήματος τόσο με το τσιμεντένιο στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, την ανατροπή του οχήματος και την είσοδο και κίνηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων εντός του χώρου επιβατών καταλήγουμε στο ξεκάθαρο και χωρίς αμφιβολία συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριάκου Ευφροσύνη-Στυλιανή, ενώ ο Παντελεήμων Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού».

Στην ίδια έκθεση υπάρχει και μαρτυρία αυτόπτη που ισχυρίστηκε ότι είδε τη Φρόσω να βγαίνει από τη θέση του οδηγού. Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την ώρα εκείνη είδα μια κοπέλα λεπτή, με μαύρα μαλλιά και μαύρα ρούχα, να βγαίνει με την πλάτη της από το παράθυρο του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού, μόνη της, αναστατωμένη και χωρίς τη βοήθεια κάποιου από εμάς... Στη θέση του συνοδηγού, στη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου, είδα έναν νεαρό άνδρα χτυπημένο στο κεφάλι από μια μπάρα».

Να σημειώσουμε πως αυτές τις μέρες έχει απασχολήσει τα μέσα μία πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη που μπήκε στο The Bachelor. Δείτε τη εδώ.

Πηγή: protothema.gr