Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε για τα σχόλια που είχε δεχθεί από το Happy Day - «Με πήρε τηλέφωνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή...»

Η αποκάλυψη για τη συγγνώμη που της είχε ζητήσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε για τα σχόλια που είχε δεχθεί από το Happy Day - «Με πήρε τηλέφωνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή...»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για μερικά άσχημα σχόλια που είχε ακούσει πριν από μερικά χρόνια από την ομάδα του Happy Day, αποκαλύπτοντας πως την επόμενη κιόλας μέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή την πήρε τηλέφωνο για να της ζητήσει συγγνώμη.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια του ALPHA, στο «Έλα Χαμογέλα», μέσα από την οποία θέλησε να αναφερθεί και στο σκηνικό που δημιουργήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τα σχόλια για το ρετούς στις φωτογραφίες - δείτε εδώ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε πως το σχόλιο δεν έγινε για τα κιλά του παρουσιαστή αλλά για το φώτοσοπ που είχε γίνει στη φωτογραφία, ενώ στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί μία δική της εμπειρία.

«Για να μιλήσω κι εκ πείρας για ένα περιστατικό που είχε γίνει με εμένα στο Happy Day, παρόλο που εγώ δεν εκφράστηκα δημόσια, η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο και το συζητήσαμε και μου ζήτησε συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ρίγη συγκίνησης από την Σίσσυ Χρηστίδου - «Σκέφτηκα να μπορούσα να μιλήσω στους γονείς του Θέμη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, μίλησε για την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Θέμης Κανέλλος στο Big Brother για τη ζωή του και πως τον αντιμετώπισαν οι γονείς του. Τα λόγια της προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Στην εκπομπή συγκεκριμένα, προβλήθηκε το απόσπασμα όπου ο Θέμης μιλάει ανοιχτά για όλα και στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο...

«Πραγματικά, μίλησε μέσα στη καρδιά μου. Σκέφτηκα εκείνη την ώρα να μπορούσα εγώ να πάω να μιλήσω στους γονείς του, να κάνουμε μια συζήτηση. Είμαστε θεωρώ σε μια μεταβατική περίοδο, στον πλανήτη όχι μόνο σαν χώρα απλά στη χώρα μας ακολουθούμε λίγο πιο μετά. Είμαστε σε μια μεταβατική φάση που έχουμε ξεπεράσει κάποια πράγματα αλλά σε κάποια άλλα είναι το μυαλό μας κολλημένο και σκεφτόμαστε τι θα πουν όλοι οι άλλοι πέρα από το δικό μας το παιδί, που δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από την ευτυχία του» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε και το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Μουτσινά με αφορμή την εξομολόγηση του Θέμη