Δύσκολες ώρες για πρόσωπο του Κωνσταντίνου και Ελένης - «Είναι εφιάλτης...»

Η συγκλονιστική συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για πρόσωπο του Κωνσταντίνου και Ελένης - «Είναι εφιάλτης...»

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει πολύ δύσκολες ώρες ένα πρόσωπο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, κάτι που προέκυψε μέσα από μία πολύ συγκινητική συνέντευξη ξεκαθαρίζοντας πως κάθε μέρα που περνάει είναι ένας εφιάλτης.

Ο λόγος για την Άννα Κυριακού η οποία μίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στο πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή της τα τελευταία χρόνια, στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στη μεγάλη επιτυχία «Τρεις χάριτες», στις οποίες έκλεψε την παράσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στη Σάσα Σταμάτη:

«Μας έχετε λείψει», της λέμε και μας απαντά: «Σας έχω λείψει γιατί έχω γεράσει. Είμαι υπερήλιξ πλέον. Εχω τρεις ηλικίες: Από τα φρύδια και πάνω 25 χρόνων, γιατί το μυαλό μου δουλεύει. Από τα φρύδια μέχρι τα γόνατα μεσήλιξ. Από τα γόνατα και κάτω υπερήλιξ».

Οσον αφορά μια ενδεχόμενη επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, το αποκλείει: «Τώρα πια; Εγώ έχω αποσυρθεί και από το θέατρο και από την τηλεόραση». Τη ρωτάμε τη γνώμη της για τη σημερινή τηλεόραση και δεν μασάει τα λόγια της. «Δεν μου αρέσει. Εχουν καταστρέψει την ελληνική γλωσσα. Μιλάνε τόσο γρήγορα, σαν να είναι στο Ιντερνετ», σχολιάζει.

Άννα Κυριάκου Κωνσταντίνου και Ελένης

Η κουβέντα μας πάει στη πανδημία, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία με τον COVID-19: «Εγώ αγαπώ τους νέους, θέλω τους νέους. Αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό με έχει επηρεάσει. Ζούσα με τα θέατρα και τις παραστάσεις. Υπάρχει μια διάχυτη μελαγχολία».

Η ίδια θυμάται τα δύσκολα παιδικά χρόνια της: «Εγώ έζησα πόλεμο, Κατοχή, Εμφύλιο… Είχαμε δεκαπέντε ημέρες να φάμε. Εχω μαρτυρίες. Ημουν δέκα χρόνων στην πρώτη σειρήνα. Εχω περάσει πολλά. Δύο δικτατορίες».

Επίσης, αποκαλύπτει το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα: «Θέλω να βγάλω ένα βιβλίο με μαρτυρίες των απλών ανθρώπων. Δεν έχει γραφτεί κάτι αντίστοιχο με λεπτομέρειες».

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για τις «Τρεις Χάριτες» του Mega, αλλά και για το αν με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες κρατά επαφές. «Οι “Τρεις Χάριτες” με έχουν σημαδέψει. Ηταν καταπληκτικό το κείμενο και το σενάριο. Ηταν αριστούργημα. Θυμάμαι γυρίσματα όπου ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια», αναφέρει και προσθέτει: «Δεν κρατάμε επαφές. Πού και πού κανένα τηλέφωνο… Με στενοχωρεί αυτό. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική. Μόνοι μας ερχόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε».

Η συζήτησή μας κλείνει με το σχόλιό της για το ριάλιτι «Big Βrother», με την απάντησή της να μη χωρά διευκρινίσεις: «Μην το συζητάτε, δεν βλέπω. Να κάθεσαι να χαλάς τα μάτια σου».

Βέβαια να πούμε πως πάθαμε πλάκα και όταν είδαμε πώς είναι σήμερα το Χρυσάνθεμο από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Δείτε το εδώ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δείτε την «Βλαχάκη» σήμερα στα 54 να ποζάρει με μπικίνι

Η Ελένη Ράντου, έχει αγαπηθεί πολύ με την συμμετοχή της στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, υποδυόμενη την «Βλαχάκη» η οποία και προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη και σημειώνει επιτυχία. Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια από το μεγάλο φινάλε, η ηθοποιός παραμένει κούκλα και πόζαρε με μπικίνι στα 52 χρόνια της.

Η Ελένη Ράντου, γύρισε τους διαδικτυακούς της φίλους πίσω στην καλοκαιρινή περίοδο, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της, όπου πόζαρε με μαγιό και τζιν σορτσάκι.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε φόρμα και όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγα χρόνια είχε χάσει πάνω από δέκα κιλά και έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

«Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά… Στην αρχή έκανα διατροφή, τώρα πια τρώω κανονικά… Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, γλυκά. Εγώ δεν φανταζόμουν πόσο καλό κάνει στην υγεία μια προσεγμένη διατροφή, γιατί ήμουν της λογικής γουρουνιάζω. Από όλο το κρέας εγώ μόνο το λίπος λάτρευα. Αλλά άμα μπεις στη διαδικασία, σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν το αντέχει πια ο οργανισμός σου. Πάω να φάω τώρα σοκολάτα που τη λατρεύω γιατί γενικά ήμουν γλυκατζού και δεν την αντέχει το στομάχι μου», είχε αναφέρει.

Κωνσταντίνου και Ελένης Ελένη Ράντου