Αντώνης Αλεξανδρίδης: Η ανάρτηση του με το αινιγματικό ρητό του Μικρούτσικου

Ti ήθελε να πει;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αντώνης Αλεξανδρίδης: Η ανάρτηση του με το αινιγματικό ρητό του Μικρούτσικου

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης. Τώρα μάλιστα ανέβασε μια αινιγματική φράση του Α. Μικρούτσικου που κάτι θέλει να μας πει!

Συγκεκριμένα, σάλο προκάλεσε η δήλωση που έκανε σε δύο συμπαίκτες του μέσα στο σπίτι του “Μεγάλου αδελφού”: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Το εν λόγω περιστατικό που συνέβη στο livestreaming ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την παραγωγή του reality του ΣΚΑΪ, να αποφασίζει την άμεση απομάκρυνσή του.

Εκ τότε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας γνωστό το πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία του όλη αυτή η ιστορία, ενώ έχει ζητήσει αρκετές φορές συγγνώμη μέσω του δικηγόρου του αλλά και με δικές του δηλώσεις για όσα είπε.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μέσω μιας άλλης του ανάρτησης αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα δοθεί στη δημοσιότητα και ολόκληρο το βίντεο μέσω του οποίου στοχεύει στην αποκατάσταση του ονόματός του, ενώ ήδη έχει προχωρήσει και σε κάποιες μηνύσεις.

Σήμερα, ο πρώην παίκτης του Big Brother προχώρησε σε μια νέα εξίσου αινιγματική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δανείστηκε μια φράση του Θάνου Μικρούτσικου από παλιότερη συνέντευξή του, όπου ανέφερε : “Aπό την ώρα που γεννιόμαστε, μέχρι την ώρα που πεθαίνουμε, περνάνε 4160 Σαββατοκύριακα” και συμπλήρωσε, “Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”.

Δήλωση Αλεξανρίδη

Αποκάλυψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Ο Αλεξανδρίδης ήταν ερωτευμένος με τη Σοφία»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε σε μία διαδικτυακή εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το Big Brother και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης του είχε εκμυστηρευθεί πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε», μετέφερε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή "Live Στη Σοφίτα". Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε αισθήματα για μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες, ωστόσο δεν πρόλαβε να το δείξει μέσα στο σπίτι.

«Ξέρετε τι μου έλεγε ο Αντώνης; Ότι είναι ερωτευμένος με την Σοφία. Μου το είπε στο τηλεφώνημα. Μου είπε λεπτομέρειες που δεν της έχουμε δει. Μου είπε για το πως της έγραφε χαρτάκια, πως της άφηνε μέσα στα ρούχα της πραγματάκια. Μου είπε με κλάματα:

«Ανδρέα σου μιλάω απόλυτα ειλικρινά, αν μου έδιναν αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ και μου λέγανε πάρε αυτά τα λεφτά και εξαφανίσου ή άσε τα λεφτά και μπες μέσα να πας να βρεις τη Σοφία να την αγκαλιάσεις, να την φιλήσεις, δεν θα έπαιρνα τα λεφτά, θα έμπαινα να την αγκαλιάσω. Είμαι ερωτευμένος».

Και ρωτάω ποιος ερωτευμένος είναι το προφίλ του βιαστή έστω και υποσυνείδητα; Άρα για την κουβέντα που έκανα εκ των υστέρων, εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο, που δεν βουτάει τη γλώσσα του πριν μιλήσει.», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μικρούτσικος