The Bachelor: Οι παίκτριες που έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση!

Βόλτα στα show!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Οι παίκτριες που έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση!

Το «Bachelor» είναι εδώ, έχει γίνει trend, καθώς 20 κοπέλες διεκδικούν έναν άντρα και θέλουν να κατακτήσουν μια ψθέση στην καρδιά του, ωστόσο κάποιες κοπέλες τις έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση! Δείτε που!

Την 20χρονη ζωγράφο Σαμάνθα την είχαμε απολαύσει σε καλλιστεία, τη συνομήλικη της Εριέττα, η οποία ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού, στην εκπομπή «Ραντεβού , με τον Μάρκο Σεφερλή». Επίσης την 26χρονη Αναστασία Βοσκανίδου από την Αλεξανδρούπολη (στο παρελθόν σύντροφος του (αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη) ως υποψήφια στο «GNTM», ενώ την 20χρονη κομμώτρια Αντζελίνα, στις παραγωγές «Σκάσε και κολύμπα» και «My man can». Ακόμη, την 21χρονη Μαριεύη από την Κρήτη, η οποία θέλει να ανοίξει γυμναστήριο στην πατρίδα της, την πετύχαμε στο «GΝΤΜ», ενώ τη διακοσμήτρια Ντάρια από τη Ρωσία, σε διαγωνισμό ομορφιάς! Δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε!

Τέλος τηνν Βίβιαν την έχουμε δει στο «Shopping Star» του Star με τη Βίκυ Καγιά! Τέλος, την 38χρονη τραγουδίστρια Έλενα, την έχουμε δει στην παραγωγή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

εριέτα the bachelor
the bachelor
Βίβιαν the bachelor
Σαμάνθα the bachelor

The Bachelor: Χαμός στη ομαδική δοκιμασία - «Σέρνεσαι...»

Μια τραγική ατάκα ακούστηκε στο «The Bachelor», με την ομαδική δοκιμασία να προβλέπει κολύμπι, μεταξύ άλλων, και μία εκ των παικτριών να εκφράζει τη δυσκολία της, για να της επιτεθεί συγκάτοικός της.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έβαλε στις παίκτριες… δύσκολα, καθώς τις έβαλε να κυνηγούν μπάλες μέσα σε μια πισίνα, με όποια από τις δύο ομάδες, στις οποίες χωρίστηκαν οι υποψήφιες για το ομαδικό ραντεβού, να πρέπει να βρει πέντε ώστε να είναι η νικήτρια.

Με τη Βίβιαν ηγέτιδα, η μία ομάδα εκ των δύο ομάδων κατάφερε να κερδίσει, αλλά νωρίτερα υπήρξε μια τραγική ατάκα προς τη Σία, η οποία είχε πει πως έχει πρόβλημα με το κολύμπι. «Σέρνεσαι», της είπε και αποκόμισε τα αρνητικά σχόλια από όλες τις υπόλοιπες συγκατοίκους της