Κώστας Αποστολάκης: Συγκλονίζει - "Δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές..."

H εξομολόγηση για την καραντίνα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Αποστολάκης: Συγκλονίζει -

Από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά βίωσε την πρωτόγνωρη συνθήκη του κορωνοϊού και της καραντίνας ο Κώστας Αποστολάκης. Μάλιστα αναφέρει πως έιπε όχι σε πολλές δουλειές και τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει!

Ο ηθοποιός που το πρωί της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εξήγησε πως η απομόνωση λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα στενοχωρήθηκε, όταν τελείωσε.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο χρόνος αυτός που πέρασε με τον εαυτό του τον έκανε να πάρει και τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει να απέχει από τη δουλειά και να κάνει αυτό που επιθυμεί η καρδιά του, να βρει δηλαδή την εσωτερική γαλήνη. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι μισθό παίρνει!

«Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κώστας Αποστολάκης: Αδιανόητο! Εμφανίστηκε η κόρη του στον αέρα της εκπομπής που ήταν καλεσμένος!

Αδιανόητο περιστατικό με τον Κώστα Αποστολάκη! Εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής που ήταν καλεσμένος η κόρη του!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του Open και του «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στο φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας του, αφού αυτή την περίοδο συμμετέχει σε δυο θεατρικές παραστάσεις και μια τηλεοπτική σειρά.

Έτσι, η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε αν έχει χρόνο να κάνει κάτι άλλο. Τότε ο ηθοποιός είπε πως έχει χρόνο και για την κόρη του η οποία ήταν μαζί του και την φώναξε μέσα στο πλατό.

Η μικρή Ιουλία έτρεξε στην αγκαλιά του μπαμπά της και εμάς μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Μάλιστα, πριν καιρό ο Κώστας Αποστολάκης για πρώτη φορά ξέσπασε για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Πηνελόπη Πλάκα!

Αποστολάκης κόρη