My Style Rocks: Η συγκίνηση της Τζένης Γεωργιάδου - "Αγαπιόμαστε πολύ..."

Η εξομολόγηση για όλες τις παίκτριες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η συγκίνηση της Τζένης Γεωργιάδου -

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks βλέπουμε τις διαγωνιζόμενες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις πεθερές τους με την εμφάνιση τους! Η Τζένη Γεωργιάδου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τους βαθμούς της!

Στη σημερινή της εμφάνιση η Τζένη απέσπασε αρκετά μεγάλους βαθμούς από όλες τις συμπαίκτριες της και όταν το είδε αυτό δεν κρατήθηκε και λύγισε καθώς είδε τον κόπο της να ανταμοίβεται!

Μάλιστα όταν εμφανίστηκε μπροστά από τους κριτές θέλησε να πει πως όλα τα κορίτσια αγαπιούνται πάρα πολύ και στα παρασκήνια είναι πολύ δεμένες! Προηγουμένως συγκινήθηκε και η Κωνσταντίνα Παγανή!

Τζένη Γεωργιάδου συγκίνηση

My Style Rocks: Νέα ένταση με την Τζένη Γεωργιάδου - Τα γαλλικά και ο καυγάς

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και δημιουργήθηκε μία νέα ένταση με την Τζένη Γεωργιάδου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Γεωργία Βρανά. Μάλιστα στον αέρα ακούστηκαν και μερικά γαλλικά ενώ ο καυγάς κράτησε αρκετή ώρα.

Αφορμή στάθηκε η βαθμολογία που έβαλε η Τζένη Γεωργιάδου στην Γεωργία Βρανά. Η τραγουδίστρια αντέδρασε και εξήγησε πως δεν είναι αντικειμενική η βαθμολογία της.

Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν για αρκετή ώρα και όταν η Γεωργία Βρανά βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο καυγάς συνεχίστηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μπαίνει στη μέση και να λέει στην Τζένη Γεωργιάδου πως έχει ύφος.

Η Τζένη της απάντησε με γαλλικά και λίγο αργότερα ο καυγάς σταμάτησε, ενώ χθες η Γεωργία Βρανά τα έβαλε και με την Κωνσταντίνα Παγανή.

τσακωμός my style rocks