Απόστολος Ρουβάς: Μιλά για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση - "Όταν μου έκαναν την πρόταση..."

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απόστολος Ρουβάς: Μιλά για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση -

Τον Απόστολο Ρουβά, αδερφό του απόλυτου Έλληνα σταρ, Σάκη, που γνωρίσαμε πριν λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, φιλοξένησε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της.

Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε για την απόφασή του να βγει στα φώτα της δημοσιότητας αλλά και για την αντίδραση του Σάκη όταν έμαθα αυτό το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Είναι η πρώτη φορά που μαγειρεύω στην τηλεόραση. Είναι λογικό ν υπάρχει άγχος. Άγχος είχα και την πρώτη φορά που μαγείρεψα σε εστιατόριο, πόσο μάλλον τώρα που πρέπει να το κάνω και να με βλέπει ζωντανά ο κόσμος. Το καλό είναι ότι ένιωσα αμέσως αρκετά άνετα γιατί όλη η ομάδα είναι εξαιρετική, δεν ένιωσα ακάλυπτος…. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το σκέφτηκα λίγο, το επεξεργάστηκα. Ήθελα να δω αν είμαι σίγουρος να κάνω ένα τέτοιο βήμα. Με φόβιζε η έκθεση. Είχαν έναν δικό μου τρόπο ζωής. Την προσωπική μου ζωή την είχα για εμένα, δεν κυνηγούσα να εμφανίζομαι. Ήταν θέμα επιλογής. Σίγουρα τώρα μπορεί να με ρωτήσουν για την προσωπική μου ζωή αλλά το τι θα απαντήσω εγώ είναι άλλο θέμα» ανέφερε αρχικά.

Όσο για την αντίδραση της οικογένειάς του είπε, «Όλη η οικογένεια έχει χαρεί που με βλέπουν τηλεοπτικά». Δείτε τα νούμερα του Πάμε Δανάη!

Πάμε Δανάη: Η Βίκυ Σταυροπούλου «εισέβαλε» στο πλατό της Δανάης Μπάρκα

Το «Πάμε Δανάη» έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί στο Mega και η Βίκυ Σταυροπούλου δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της αγαπημένης της κόρης. Έτσι, κάποια στιγμή «εισέβαλε» στο πλατό και έκανε μία τρομερή έκπληξη στη Δανάη Μπάρκα.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και δε διστάζουν να το δείξουν σε κάθε περίσταση. Έτσι, η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε στο πλατό του Mega για να στηρίξει και με το παραπάνω τη μικρή της, η οποία μεγάλωσε και έχει τη δική της εκπομπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μπήκε λοιπόν στην κουζίνα την ώρα που μαγείρευε ο Αποστόλης Ρουβάς και έφερε στην κόρη της μία υπέροχη τούρτα που πάνω της έγραφε «Πάμε Δανάη».