Λασκαράκη - Σουλτάτος: Tα δημόσια "πειράγματα" στο Instagram

Το παράπονο της Λασκαράκη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λασκαράκη - Σουλτάτος: Tα δημόσια

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τρολάρει συνεχώς ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, κι εμείς τους βλέπουμε μέσα από τα social media.

Η ηθοποιός έχει βρει το τρικ για να κάνει τον σύζυγό της ότι «θέλει», και αυτό δεν είναι άλλο από το shopping. Κάποια ερωτηματικά βλέπουμε να πλανώνται γύρω σου, γι’ αυτό και θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία που έλεγε: «Θα στείλει ή θα αναγκαστώ να παραγγείλω παπούτσια», κάνοντας tag τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Εκείνος είδε το post και απάντησε γράφοντας: «Στέλνω μήνυμα τώρα και σε παίρνω τηλέφωνο αμέσως». Και κάπως έτσι ένα ζευγάρι παπούτσια «γλίτωσε» από τα χέρια της ηθοποιού. Δείτε το ζευγάρι σε βραδινή έξοδο!

Λασκαράκη
Λασκαράκη Σουλτάτος

Ποιος Σουλτάτος; Η Βάσω Λασκαράκη μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε!

Η Βάσω Λασκαράκη έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει και με το παραπάνω τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο. Σήμερα το πρωί, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μεγαλουργήσει φτιάχνοντας το πιο εντυπωσιακό brunch.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ και πολλές φορές επιλέγει να μαγειρεύει μοναδικές λιχουδιές για την αγαπημένη του σύζυγο καθώς και για την κόρη της Εύα.

Καμιά φορά ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη παίρνει τα ηνία και κάνει τα "μαγικά" της στην κουζίνα. Μάλιστα σήμερα μαγείρεψε μπόλικο φαγητό και έστειλε τα «χαιρετίσματά» της στον σύζυγό της.

Αυτό είναι το brunch που μαγείρεψε η Βάσω Λασκαράκη και ξεπέρασε τον Λευτέρη Σουλτάτου

Λασκαράκη μαγειρέυει