Παρουσιάστε!: Όσα θα δούμε την εβδομάδα (28/9-29/9) στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Κάνει σήμερα πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παρουσιάστε!: Όσα θα δούμε την εβδομάδα  (28/9-29/9) στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Η σειρά “Παρουσιάστε” θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 Φαντάροι, καταδρομείς, αρβύλες, σκοπιές, ΚΨΜ, αλλά και… μια ελληνίδα μάνα, ένας influencer, ένας πλαστικός χειρουργός, μία γραμματέας-τζογαδόρος, ένα τροχόσπιτο. Το Παρουσιάστε από σήμερα, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00 «κατατάσσεται» στο καινούριο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή. Δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» που προϋπάρχει για μια γυναίκα και φουντώνει για μία θέση Ταξίαρχου!

Ο ένας στρατολάγνος, στιγνός μιλιταριστής με στρατόπεδο «Προβλεπέ» και ο άλλος το «απόλυτο Χύμα»!

Γούλας ο ένας, Σκορδάς ο άλλος! Ορκισμένοι εχθροί! Βέβαια, ακόμα μια σειρά έρχεται στον Αντ1, Η Φαμίλια!

Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος), διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων, θα προσπαθήσει με θεμιτά και (κυρίως) αθέμιτα μέσα να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά (Μανώλης Μαυροματάκης), απ’ την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας.

Η κατάσταση όμως ξεφεύγει, όταν τα δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται προσωρινά και αναγκάζονται να «συγκατοικήσουν» μοιράζοντας αρμοδιότητες και… πονοκεφάλους στον απερχόμενο Ταξίαρχο (Θοδωρής Κατσαφάδος).

Τι θα γίνει όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα στρατόπεδο που ο πιο σκληρός του φαντάρος, έχει τη μάνα του (Λένα Ουζουνίδου) σταθμευμένη απ’ έξω, με τροχόσπιτο;

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 1


Προβλεπέ VS Χυμαδιό. Σκληρά εκπαιδευμένοι κομάντος VS του Σκορδά το χάνι! Κάπου στην παραμεθόριο βρίσκονται δύο γειτονικά, αλλά τελείως διαφορετικά στρατόπεδα με δύο διοικητές σε μεγάλη κόντρα και με άλυτους λογαριασμούς από το παρελθόν! To στρατόπεδο των καταδρομέων που λειτουργεί υπό τις διαταγές του συνταγματάρχη Γούλα, περιμένει ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα του ΝΑΤΟ. Το μηχάνημα όμως, από λάθος στη μεταφορά, καταλήγει στο γειτονικό στρατόπεδο του μισητού εχθρού, συνταγματάρχη Θανάση Σκορδά. Στο όχι και τόσο πειθαρχημένο αυτό στρατόπεδο, που ο πιο σκληρός του φαντάρος έχει τη μάνα του σταθμευμένη απ’ έξω με τροχόσπιτο, φτάνει και ο νεοσύλλεκτος Τάσος Καρυπίδης, που γίνεται μάρτυρας αυτής της σκληρής κόντρας των δύο διοικητών. Ο Σκορδάς βιώνει το προσωπικό του δράμα, καθώς ο γιος του φεύγει μακριά του για να σπουδάσει στην Αγγλία χωρίς να τον προειδοποιήσει. Ο Σκορδάς ξεσπάει, λοιπόν, στην κόντρα για το ποιος θα κρατήσει το μηχάνημα και προς το παρόν κερδίζει την πρώτη «μάχη». Ο Γούλας τότε παίρνει απόφαση να κάνει δολιοφθορά στο μηχάνημα, την ίδια ώρα που ο τοπικός άρχοντας του χωριού, ο Φίλης Ρόιδος, έχει μπει στην ίδια διαδικασία από παρεξήγηση. Θα επιζήσει το σημαντικό μηχάνημα της κόντρας των δύο διοικητών;

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 2

Το πολυπόθητο μηχάνημα του ΝΑΤΟ παραμένει στα χέρια του Σκορδά, αλλά… χαλασμένο. Στα χέρια του Σκορδά, όμως, βρίσκεται και η ανθυπολοχαγός Βαρκάρη, που κρατείται όμηρος ως αντίποινο για τη δολιοφθορά του πατέρα της, Γούλα. Μετά από σειρά παρεξηγήσεων, ο Σκορδάς συνειδητοποιεί ότι ίσως δεν φταίει ο ορκισμένος του εχθρός για την ζημιά. Κι ενώ ο πραγματικός υπαίτιος κρύβεται απ’ το φως του ήλιου, όλο το στρατόπεδο πασχίζει να επισκευάσει το καταραμένο μηχάνημα προτού φτάσει ο Ταξίαρχος για επιθεώρηση και πέσει η τιμωρία του αιώνα…

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος, Μιχάλης Βογιατζάκης

Ιδέα-Σενάριο: Μάκης Πιτταράς

Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου.

Στον ρόλο του Ταξίαρχου ο Θοδωρής Κατσαφάδος

Νέα σειρά αντ1 , παρουσιάστε

Ποιες Άγριες Μέλισσες; Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα χτυπήσει κόκκινο σε νούμερα

Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει επίθεση στα νούμερα τηλεθέασης με μια ολοκαίνουρια σειρά που έχει κάτι από της «Ελλάδος τα παιδιά» καθώς η δράση της εξελίσσεται σε ένα... στρατόπεδο. Μετά την επιτυχία των Άγριων Μελισσών αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 να στοιχηματίσουν και την επόμενη σεζόν στην μυθοπλασία.

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον ελληνικό στρατό. Η οικονομική κρίση έχει φέρει τα πάνω-κάτω και οι στρατεύσιμοι θα τα βρουν δύσκολα. Και γι’ αυτό ευθύνεται ο Μάκης Πιτταράς («Αστέρας Ραχούλας», «Πέτα τη φριτέζα» δείτε εδώ πότε τελειώνει οριστικά αυτή η σειρά) που υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο της νέας κωμωδίας που ετοιμάζεται για λογαριασμό του ΑΝΤ1 με τον τίτλο «Army (Στρατός)». Η ιστορία έχει ως εξής:

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό tv24

Ο υπουργός Αμυνας αποφασίζει τη συγχώνευση δύο στρατοπέδων λόγω οικονομικών δυσχερειών του κράτους. Στο ένα στρατόπεδο οι στρατεύσιμοι είναι σκληρά εκπαιδευμένοι, με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση και πάθος για τον στρατό και στο άλλο είναι πιο χαλαροί χαρακτήρες, που έχουν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Τώρα οι δύο μονάδες πρέπει να γίνουν μία και η συνύπαρξή τους θα φέρει πολλές κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που προκύπτει από μια τέτοια κατάσταση καθώς τον πρώτο λόγο έχουν οι διοικητές των δύο στρατοπέδων μεταξύ των οποίων δημιουργείται μεγάλη κόντρα. Η αιτία προφανής. Οι δυο τους αντιμάχονται τόσο για την εύνοια του υπουργού Αμύνης όσο και για το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του νέας μονάδας.

Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Από σμήναρχος... διοικητής

Ποιος έχει προτέρα θητεία στις Ενοπλες Δυνάμεις και θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο διοικητή; Μα φυσικά ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μετά το τέλος της κωμωδίας «Πέτα τη φριτέζα» θα επιστρέψει και πάλι τηλεοπτικά υποδυόμενος έναν χαρακτήρα που δεν του είναι και τόσο άγνωστος. Το αντίθετο. Ποιος δεν θυμάται τον σμήναρχο Κάκαλο, τον επικεφαλής στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούσαν ο επισμηνίας Καραβανέας, οι σμηνίτες Βλάχος, Ντάλας, Χλαπάτσας, Πλαπούτας και στο οποίο εργαζόταν μαζί του η Μπουμά και η Ντίνα; Τώρα ο ηθοποιός θα πάρει βαθμό... διοικητή και αναμένονται σκηνές απείρου... καψονιού. Για την ανεύρεση του καστ θα γίνουν οντισιόν καθώς στη σειρά θα λάβουν μέρος πολλοί νέοι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους φαντάρους. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε φυσικούς χώρους και η παραγωγή αναζητεί ένα εγκαταλειμμένο κτίριο το οποίο θα προσαρμόσει σε στρατόπεδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.