Big Brother: Νέο πλάνο "καίει" το παιχνίδι - Παίκτρια ακουμπάει επίμαχο σημείο συμπαίκτη της!

"Φωτιά" στο παιχνίδι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Νέο πλάνο

Συνεχίζονται τα διόλου κατάλληλα πλάνα στο live streaming του «Big Brother», με το τελευταίο εξ’ αυτών να έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο Twitter.

Πρόκειται για σκηνή στην οποία βλέπουμε την Αφροδίτη να έχει ξαπλώσει σε απαγορευμέν0 σημείο του σώματος του συμπαίκτη της Δημήτρη Κεχαγιά, με το στιγμιότυπο που κυκλοφορεί να είναι ακραία άκομψο και απόλυτα αντιτηλεοπτικό.

Η ίδια, πάντως, έχει πολλάκις αποτελέσει πρώτο θέμα συζήτησης για τον τρόπο που επιλέγει να κινείται μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Ακόμα ένα απαγορευτικό πλάνο στο παιχνίδι!

Big Brother επίμαχο πλάνο

Big Brother: Το απαγορευμένο στιγμιότυπο που έπιασε η κάμερα!

Στο "κόκκινο" και πάλι το Big Brother, ύστερα από ένα στιγμιότυπο φωτιά που έπιασαν οι κάμερες! Παίκτρια αγγίζει...απόκρυφα σημεία συμπαίκτη της και οι κάμερες φυσικά ήταν εκεί να το δείξουν!

Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος που ξέσπασε γύρω από το όνομά της μετά τη διαρροή ιδιαίτερων προσωπικών της στιγμών σε βίντεο από το παρελθόν της και η Χριστίνα Ορφανίδου καταφέρνει να ξαναγίνει το κέντρο των συζητήσεων για λάθος λόγους.

Παρόλες τις δηλώσεις της ότι δε θέλει να πρ0καλεί δημόσια, οι κάμερες του Big Brother είναι πάνω της 24 ώρες την ημέρα και δεν μπόρεσε για ακόμα μία φορά να αποφύγει την καταγραφή μιας «τρυφερής» και μάλλον άκομψης χειρονομίας της σε έναν από τους δύο δίδυμους του σπιτιού. Δείτε ακόμα ένα βίντεο που "καίει" το παιχνίδι!

Η Χριστίνα φαίνεται στο βίvτεο να χαϊδεύει το πόδι του Παναγιώτη, να διορθώνει το σορτσάκι του ενώ στιγμιαία φαίνεται να περνάει το χέρι της κάτω από το σορτς του Καλαματιανού παίκτη και να τον αγγίζει…Δείτε περισσότερα στο AthensMagazine

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζει» τον ANT1 - «Δεν άφησαν το Big Brother...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος σε μία διαδικτυακή εκπομπή και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» τον ΑΝΤ1 για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το νέο Big Brother στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας πως δεν άφησε το κανάλι να πάρει ούτε τη μουσική των τίτλων.

Όπως είπε, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επέτρεψε στον ΣΚΑΪ να χρησιμοποιήσει τη χαρακτηριστική μουσική τίτλων του «Big Brother 1», αλλά ούτε και πλάνα του ίδιου του Ανδρέα από την τότε εποχή, κάνοντας λόγο για «πνευματική του ιδιοκτησία».

«Η μουσική εκείνη ήταν εξαιρετική. Ήταν εύστοχη. Ο ΑΝΤ1 δεν άφησε να χρησιμοποιηθεί στο νέο ‘Big Brother’. Δεν άφησε κανένα πλάνο δικό μου να παίξει στην πρεμιέρα, όταν με παρουσίαζαν. Ο ΣΚΑΪ ζήτησε μερικά δικά μου πλάνα για την παρουσίασή μου αλλά πήρε την απάντηση ‘όχι, είναι περιουσιακό μου στοιχείο’», είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς δυσαρεστημένος.