Ανατροπή στο Πρωινό - Ο αντικαταστάτης της Κόνι Μεταξά

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή στο Πρωινό - Ο αντικαταστάτης της Κόνι Μεταξά

Μια ανατροπή είχαμε σήμερα 28/9 στο Πρωινό. Συγκεκριμένα, η Κόνι Μεταξά δεν βρισκόταν στη θέση της στο πλατό της εκπομπής, αφού της έδωσε νέα αποστολή η παρουσιάστρια. Ποιος ήταν ο αντικαταστάτης της;

Με το που ξεκίνησε το Πρωινό, η Φαίη Σκορδά είπε στην Κόνι Μεταξά να πάει και να βρει ρούχα για να σχολιάσουν στην εκπομπή, με αποτέλεσμα να την βλέπουμε να αποχωρεί από το πλατό και να κατευθύνεται πίσω από τις κάμερες.

«Καθίστε παιδιά! Κόνι μου εσύ ασχολείσαι με ρούχα. Παίρνεις το IPad και βρίσκεις ρούχα να σχολιάσουμε μετά στην εκπομπή», είπε η παρουσιάστρια.

Αντικαταστάτης της Κόνις Μεταξά για τις ώρες που έλειπε ήταν ο Νίκος Παρτσώλης.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, βαρύ ήταν το κλίμα στο Πρωινό. Η συγκίνησης της Φαίης Σκορδά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν μεγάλη.

Μοθωναίος - Μεταξά: Ποιοι είναι οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά που βλέπουμε στο Πρωινό

Δημήτρης Μοθωναίος

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια...

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε το 2006, μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha TV «Τελευταία Παράσταση» στο ρόλο του αδερφού της Έλλης Λαμπέτη. Τη σεζόν 2009-2010, πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Aντ1 «Κάρμα» μαζί με τους Μυρτώ Αλικάκη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ιζαμπέλα Κογεβίνα και Αντώνη Φραγκάκη ενώ το 2015, έλαβε μέρος στην κωμική σειρά του Αlpha TV «Μη με σκας» όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο. Το 2019, πρωταγωνίστησε στο ρόλο του Αντώνη Κωστούλα στην ελληνική δραματική σειρά Η ζωή εν τάφω, η οποία προβλήθηκε από την ΕΡΤ και είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη.

Όσον αφορά το θέατρο, η πρώτη του παράσταση ήταν ο "Ηλίθιος" του Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε πρωταγωνίστησε αδιαλείπτως στο θέατρο σε παραστάσεις υψηλού ποιοτικού κύρους και εμπορικής απήχησης. Το 2012, προτάθηκε για το βραβείο Χορν για το ρόλο του στο έργο «Cock» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, ενώ το 2014 προτάθηκε και πάλι για το ρόλο του στις «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου. Το 2015, πρωταγωνίστησε στην παράσταση φαινόμενο του ελληνικού θεάτρου που είδαν πάνω από 100.000 θεατών, «Η Μεγάλη Χίμαιρα», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση και το 2017 πρωταγωνίστησε στην Κεντρική Σκηνή Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου στο ρόλο του «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Το 2019, πρωταγωνίστησε σε διεθνή κινεζική κινηματογραφική παραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας έλαβαν μέρος στη Σαγκάη.

Κινηματογραφικά έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στις ταινίες: «Νίκος Δραγούμης. Ένας ζωγράφος στη σκιά της ιστορίας» (2015), «Φαντασία» (2019), και "A Day in the Life Of A Teddy Bear" (2019).

Είναι εγγονός του επιφανούς Ζακυνθινού ιατρού και ευεργέτη του νησιού της Ζακύνθου Γεωργίου Μοθωναίου

Κόνι Μεταξά

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά.

Φοίτησε στο ιδιωτικό ελληνικοβρετανικό σχολείο "Campion" και έπειτα, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική και θεατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε "Κόνι Μεταξά" διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικανοί. Το 2011, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (ως Connie Pantazis). Το 2013, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2014, συμμετέχοντας στη σειρά του MEGA, «Μοντέρνα Οικογένεια», όπου υποδήθηκε την κόρη των Κώστα Κόκλα και Ζέτας Δούκα. Το 2015, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι «Feel The Music» με τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music και παράλληλα, ξεκίνησε live εμφανίσεις στο Gialino Music Theater μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή.Το 2015 επίσης συμμετείχε στο cabaret show 《Εδώ και Τώρα 》.Το 2016,συνεργάστηκε με τους Arva, Issoropistis, Koba & P.L. για το τραγούδι «Risko». Το 2017 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο ελληνικό σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το τραγούδι «Sha La La» μαζί με την Josephine. Το τραγούδι αυτό αποτελεί επανεκτέλεση του τραγουδιού «Κι όλο χάλαγε τ' αμάξι» του Νότη Χριστοδούλου. Τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο, με την παράσταση «Πετάει Πετάει» στο Θέατρο Χυτήριο ενώ έκανε και live εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο BOX Athens με τους Melisses, Τάμτα, DJ Young & Animando.

Το 2018, έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Έγκλημα και Πάθος» καθώς και στην κινηματογραφική ταινία «Μαζί Τα Φάγαμε». Το 2019 έκανε live εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards όπου ερμήνευσε μαζί με τις Ιλένια Ουίλιαμς και Stefania μια διασκευή του ισπανικού τραγουδιού «Con Calma» και κυκλοφόρησε το τραγούδι «Πάω» με την Ήβη Αδάμου από την δισκογραφική εταιρία Panik Records. Τη χειμερινή σεζόν 2019-2020 έκανε live εμφανίσεις στο Fantasia Live με τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Stan, Ήβη Αδάμου και Animando. Το 2020 κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Kamikaze», «Bye Bye» (με τον Gameboy) και «Μόνο Πάγο» (με τον Τάσο Ξιαρχό) ενώ συμμετείχε και ως διαγωνιζόμενη (coach του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό) στο μουσικό σόου «Just the 2 Of Us». Τη σεζόν 2020-2021 συμμετέχει ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά καθώς και στην ελληνική μεταφορά του μιούζικαλ «Hair» (σκην. Δημήτρη Μαλισσόβα).