Πρωινό: Κατακεραυνώνει το The Bachelor -"Είναι πολύ άβολο, όλο λάθος!"

Ξέσπασε η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρωινό: Κατακεραυνώνει το The Bachelor -

Το Bachelor συνεχίζει να απασχολεί, λόγω περιεχομένου, τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές και η κριτική που ασκείται για το συγκεκριμένο project είναι τουλάχιστον έντονη. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μετά την προβολή σχετικού βίντεο, η Φαίη Σκορδά μίλησε ανοιχτά τόσο για το Bachelor, όσο και για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Είναι ο συνδυασμός όλων με αυτό το τραγικό, ότι αυτές οι κοπέλες θέλουν να κερδίσουν την καρδιά ενός άνδρα, που πραγματικά σε αφήνει αμήχανο, είναι πολύ άβολο. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε έρθει κι εδώ στην εκπομπή, είναι ένα πολύ ωραίο, γλυκό, ευγενικό παιδί. Μετά το Nomads, προφανώς δεν έγινε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Του έρχεται αυτή η πρόταση, που πολύ δύσκολα θα έβρισκαν κάποιον, ο ίδιος δεν είχε άλλη επιλογή τηλεοπτική. Το παιδί αυτό πληρώνεται ως παρουσιαστής σε αυτό το concept. Του έγινε μία πρόταση που από το τίποτα θεωρώ τη δέχτηκε», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Λάθος όλο!», είπε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας το θέμα. Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό!

Η Φαίη Σκορδά "σταύρωσε" τον Βασιλάκο: "Θα του πήγαινα την τούρτα και θα του έλεγα..."

Το The bachelor του ALPHA έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές! Το πρωί της Παρασκευής το Πρωινό έπαιξε κάποια πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο όπου τα κορίτσια πετούσαν τούρτες η μία στην άλλη στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και η Φαίη Σκορδά έγινε λίγο... έξαλλη με όλη αυτή την κατάσταση!

«Είναι αυτό διασκεδαστικό παιχνίδι; Γελάς ή κλαις με αυτά που βλέπεις; Δεν θα σχολιάσω ότι γυναίκες προσπαθούν να διεκδικήσουν έναν άντρα, μου κάνει όλο λάθος. Σου λένε να πετάξεις τούρτες; Εγώ θα πήγαινα την τούρτα στον Παναγιώτη και θα του έλεγα και μόνο που το σκέφτηκες πάρε την τούρτα»!,

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά και όταν συνειδητοποίησε ότι στο Bachelor συμμετέχει και ο Γιώργος Σατσίδης. «Ο Γιώργος Σατσίδης τι κάνει εκεί; Ο Σατσίδης τι κάνει εκεί; Ο Σατσίδης; Ο Σατσίδης; Και γέλαγε κιόλας…», είπε.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν ακριβώς στο παρακάτω βίντεο: