Γκάφα από τον Στέλιο Κουδουνάρη - Γιατί ζήτησε συγγνώμη από την Κατερίνα Στικούδη;

Τον άφησε «ξερό» ο Νίκος Μουτσινάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γκάφα από τον Στέλιο Κουδουνάρη - Γιατί ζήτησε συγγνώμη από την Κατερίνα Στικούδη;

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν σήμερα καλεσμένο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε μία αρκετά μεγάλη γκάφα σε μία δοκιμασία που του έβαλε ο παρουσιαστής, μετά την οποία χρειάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την Κατερίνα Στικούδη!

Μετά τη συζήτηση που έκαναν στην οποία είπαν για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks, έπαιξαν ένα παιχνίδι αρκετά ιδιαίτερο.

Σε μια από τις ερωτήσεις, η Βάνια ζήτησε από τον Στέλιο Κουδουνάρη να πει τρία τραγούδια της παρουσιάστριας του My Style Rocks, Κατερίνας Στικούδη.

Ωστόσο ο Στέλιος Κουδουνάρης ήξερε μόνο ένα με αφορμή να αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη.

Μιας και είπαμε σήμερα για το My Style Rocks, δείτε εδώ την απίστευτη ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου από το σημερινό επεισόδιο.

My Style Rocks: «Αυτό είναι το χειρότερο ρούχο που έχω δει...» - Άφωνος ο Στέλιος Κουδουνάρης

Άφωνος κατάφερε να μείνει και στο επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ έκρινε την εμφάνισή της Γεωργίας Βρανά. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής σχολίασε την καπαρντίνα της και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για το χειρότερο ρούχο που έχει δει ποτέ του!

Ο αγαπημένος κριτής έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να πει τη γνώμη του και να μιλήσει ανοιχτά στις διαγωνιζόμενες για τα ντυσίματα τους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα όταν είδε τη Γεωργία Βρανά με το total denim look που επέλεξε να παρουσιάσει. Ενώ μερικά κομμάτια του άρεσαν, κάποια άλλα ήταν για εκείνον απαγορευτικά.

Αυτό που τον έκανε να «τρελαθεί» ήταν η καπαραντίνα, την οποία χαρακτήρισε μίζερη και ζήτησε από τη Γεωργία να τη βγάλει.

Χθες βέβαια, ο Στέλιος Κουδουνάρης κατηγόρησε τη Σοφιάνα Σπίνουλα ότι έχει στιλίστα. Δείτε εδώ τι της είπε.

My Style Rocks Γεωργία Βρανά