Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Έβαλε τα κλάματα η Μαρινέλα - Τι συνέβη;

Ξέσπασε πριν την φωτογράφηση

GNTM 3: Έβαλε τα κλάματα η Μαρινέλα - Τι συνέβη;
News 28.09.2020 22:29
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, οι κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους πως θα φωτογραφηθούν γυμνοί. Στο άκουσμα της είδησης αυτής η Μαρινέλα έβαλε τα κλάματα καθώς δεν ήξερε πώς ακριβώς να το διαχειριστεί!

Πολλοί ήταν οι παίκτες που είχαν αντίρρηση με την φωτογράφηση και φοβήθηκαν που θα χρειαστεί να γδυθούν μπροστά σε όλους.

Η Μαρινέλα ήταν η μόνη που ξέσπασε καθώς όπως εξήγησε στην κάμερα, δεν είχε ενημερώσει τον μπαμπά της ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει γυμνή. Δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Μαρινέλα!

GNTM 3: Άρχισαν τα "όργανα" - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...»

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι του GNTM 3 τα όργανα άρχισαν καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο καθώς την ζαλίζουν πολύ.

Οι παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά μέσα στο σπίτι και από την πρώτη κιόλας στιγμή προσπάθησαν να διεκδικήσουν το δικό τους δωμάτιο.

Την πρώτη κακή ατάκα της σεζόν την πέταξε η Ρασέλ, η οποία έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

«Ελπίζω στο δωμάτιο να είμαστε και αγόρια και κορίτσια, γιατί θα έχω πρόβλημα. Δεν τα μπορώ πολύ πολύ τα κορίτσια, με ζαλίζουν», είπε πριν μπει στο σπίτι.

Η παραγωγή ωστόσο είχε άλλα σχέδια καθώς ξεκαθάρισε πως αγόρια και κορίτσια μπαίνουν σε διαφορετικά δωμάτια. Δείτε εδώ και την αλλαγή που έγινε στο ριάλιτι.

GNTM 3: «Πάγωσαν» οι διαγωνιζόμενοι - Είδαν τα ονόματα των "FF" γραμμένα στο κρεβάτι

Το GNTM 3 ξεκίνησε και επίσημα σήμερα και οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στα δωμάτια τους. Μερικούς όμως τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη καθώς όπως είδαν, στο κρεβάτι ήταν γραμμένα τα ονόματα των περσινών "FF" και πάγωσαν κανονικά!

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους 20 φετινούς διαγωνιζόμενους. Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, περνούν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ξάπλωσε στο κρεβάτι του και συνειδητοποίησε πως πάνω στις ταύλες ήταν γραμμένο Κάτια - Ασημίνα - Σουζάνα και Άννα Μπανάνα, ενώ νωρίτερα, ακούστηκε και το πρώτο τσουχτερό σχόλιο από τον Ηρακλή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Αυτή είναι η «εκρηκτική» Χρύσα Καβράκη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι

GNTM 3: Τα πάνω κάτω στο ριάλιτι - Η μεγάλη αλλαγή που έγινε

Share