Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Αντιδράσεις με το «Golden Pass» - Το αυστηρά σχόλια των συμπαικτών του

Η φωτογράφησή του δεν πέρασε απαρατήρητη

GNTM 3: Αντιδράσεις με το «Golden Pass» - Το αυστηρά σχόλια των συμπαικτών του
News 28.09.2020 22:39
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πρώτη φωτογράφηση σήμερα για το GNTM 3 και το «Golden Pass», δηλαδή ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους συμπαίκτες του, οι οποίοι δε δίστασαν να του κάνουν μερικά πολύ αυστηρά σχόλια.

Ο Γιώργος Καράβας του ξεκαθάρισε πως έχει μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον καθώς ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για να περάσει άμεσα στο σπίτι χωρίς να περάσει από την δοκιμασία του Bootcamp.

Ο Κωνσταντίνος μπήκε στο σετ και ενώ οι πόζες του ήταν καλές, οι εκφράσεις του δεν ήταν τόσο δυνατές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το "σούσουρο" των συμπαικτών του.

Ο Έντουαρντ Στεργίου μάλιστα τον ειρωνεύτηκε μπροστά την κάμερα και είπε ότι δεν είναι αυτός καλός για να σχολιάσει το Golden Pass του σπιτιού, ενώ αυστηρά σχόλια ακούστηκαν και νωρίτερα από τον Ηρακλή.

GNTM 3: Άρχισαν τα "όργανα" - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...»

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι του GNTM 3 τα όργανα άρχισαν καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο καθώς την ζαλίζουν πολύ.

Οι παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά μέσα στο σπίτι και από την πρώτη κιόλας στιγμή προσπάθησαν να διεκδικήσουν το δικό τους δωμάτιο.

Την πρώτη κακή ατάκα της σεζόν την πέταξε η Ρασέλ, η οποία έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

«Ελπίζω στο δωμάτιο να είμαστε και αγόρια και κορίτσια, γιατί θα έχω πρόβλημα. Δεν τα μπορώ πολύ πολύ τα κορίτσια, με ζαλίζουν», είπε πριν μπει στο σπίτι.

Η παραγωγή ωστόσο είχε άλλα σχέδια καθώς ξεκαθάρισε πως αγόρια και κορίτσια μπαίνουν σε διαφορετικά δωμάτια. Δείτε εδώ και την αλλαγή που έγινε στο ριάλιτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Αυτή είναι η «εκρηκτική» Χρύσα Καβράκη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι

GNTM 3: Τα πάνω κάτω στο ριάλιτι - Η μεγάλη αλλαγή που έγινε

Share