GNTM 3: Το ατύχημα του Ανδρέα και τα καυστικά σχόλια της Ρασέλ

Δεν άφησε τίποτα να πέσε κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Το ατύχημα του Ανδρέα και τα καυστικά σχόλια της Ρασέλ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε την ιδιαίτερη γυμνή φωτογράφιση του Ανδρέα στην οποία είχε ένα ατύχημα με τα ρούχα που φορούσε. Από τη μεριά της η Ρασέλ δε δίστασε να κάνει για ακόμα μία φορά τα δικά της καυστικά σχόλια.

Ο Ανδρέας εντυπωσίασε τους κριτές με τις κινήσεις του και με την ευρηματικότητά του στις πόζες ωστόσο κάποια στιγμή τράβηξε απότομα το πουκάμισό του.

Η φωτογράφηση συνεχίστηκε κανονικά και ήταν πολύ καλός και στο γυμνό.

Η Ρασέλ από τη μεριά της είπε πως δεν τρελαίνεται για τον Ανδρέα και πως θεωρεί ότι έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, ενώ νωρίτερα είχε κράξει όλα τα κορίτσια του σπιτιού πριν ακόμα μπουν στο σπίτι.

GNTM 3: Αντιδράσεις με το «Golden Pass» - Το αυστηρά σχόλια των συμπαικτών του

Πρώτη φωτογράφηση σήμερα για το GNTM 3 και το «Golden Pass», δηλαδή ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους συμπαίκτες του, οι οποίοι δε δίστασαν να του κάνουν μερικά πολύ αυστηρά σχόλια.

Ο Γιώργος Καράβας του ξεκαθάρισε πως έχει μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον καθώς ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για να περάσει άμεσα στο σπίτι χωρίς να περάσει από την δοκιμασία του Bootcamp.

Ο Κωνσταντίνος μπήκε στο σετ και ενώ οι πόζες του ήταν καλές, οι εκφράσεις του δεν ήταν τόσο δυνατές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το "σούσουρο" των συμπαικτών του.

Ο Έντουαρντ Στεργίου μάλιστα τον ειρωνεύτηκε μπροστά την κάμερα και είπε ότι δεν είναι αυτός καλός για να σχολιάσει το Golden Pass του σπιτιού, ενώ αυστηρά σχόλια ακούστηκαν και νωρίτερα από τον Ηρακλή.