Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία του άντρα και των παιδιών της στη Νέα Υόρκη!

Επέστρεψε για τα καλά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία του άντρα και των παιδιών της στη Νέα Υόρκη!

Η Σοφία Καρβέλα έχει γυρίσει για τα καλά πίστη στην Νέα Υόρκη με την σύζυγο και τα παιδία της και μάλιστα μας τους φωτογραφίζει και μας τους δείχνει στον προσωπικό της λογαριασμό!

Στην καθημερινότητά της φαίνεται πως έχει επιστρέψει η Σοφία Καρβέλα μετά από ένα σύντομο διάλειμμα που έκανε για διακοπές στη χώρα μας.

Η κόρη την Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα επέστρεψε στη βάση της στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τα δύο παιδιά τους, Νίκο και Νέστορα.

Οι φήμες μπορεί να ήθελαν το ζευγάρι να περνάει κρίση στο γάμο του ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει και τα όποια σύννεφα υπήρξαν έχουν εξαφανιστεί.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία τον σύζυγό της Θανάση και τα δυο αγόρια τους να ποζάρουν φανερά ευδιάθετοι.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος και παιδιά

Σοφία Καρβέλα: Η αλλαγή στην εμφάνιση της που διήρκησε... 3 ώρες

Μια αλλαγή στην εμφάνιση της, επέλεξε να κάνει η Σοφία Καρβέλα και το αποκάλυψε μέσα από μια φωτογραφία της που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μετά το ξέγνοιαστο καλοκαίρι που πέρασε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της, επέστρεψε στην Αμερική όπου ζει μόνιμα με το σύζυγο και τα παιδιά της.

Με αφορμή λοιπόν τη νέα χειμερινή σεζόν που ξεκινά η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. H γνωστή σχεδιάστρια μόδας παρέμεινε στο ξανθό χρώμα κάνοντας ένα μοντέρνο μπαλαγιάζ.

“3 hrs later i’m a refreshed natural blonde”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σοφία Καρβέλα αλλαγή μαλλιών