Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: Αποκάλυψη "φωτιά" - Σε οριακό σημείο η σχέση 2 ηθοποιών

Έγινε spoiler από πρωταγωνιστή!

Αγγελική: Αποκάλυψη
News 29.09.2020 09:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια αποκάλυψη "φωτιά" για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγγελική» έγινε από πρωταγωνιστή. Όπως έκανε γνωστό, σε οριακό σημείο θα φτάσει η σχέση 3 ηθοποιών.

Ο Στέφανος πρόκειται να παντρευτεί την Τζένη. Θα γίνει τελικά αυτός ο γάμος ή θα ανακαλύψει τη σχέση της Τζένης με τον αδελφό του;

«Στα μέχρι τώρα επεισόδια που γυρίζουμε είναι μαζί. Ετοιμάζονται για το γάμο! Πριν από λίγες ημέρες γυρίσαμε τη σκηνή που απέχει χρονικά δύο εβδομάδες πριν από το γάμο. Ο Στέφανος αγαπά αυτήν την κοπέλα»

Δεν έχει καταλάβει ακόμα το χαρακτήρα της;

«Όχι! Είναι λίγο νωρίς. Διακρίνεται, επίσης, στα επεισόδια η τεράστια αγάπη στη Δανάη».

Ποια είναι η γνώμη του για την Αγγελική;

«Την εκτιμά και τη σέβεται απεριόριστα. Τη θαυμάζει. Θεωρεί ότι είναι ένα πλάσμα με ήθος, κάτι που είναι σπάνιο στον περίγυρο του», λέει ο Γιώργος Χρυσοστόμου

Στην σειρά ωστόσο θα δούμε και ένα χωρισμό που είναι «βόμβα» μεγατόνων.

Θα φανερωθεί η σχέση του Παύλου με την Τζένη;

«Θα σου απαντήσω με τη θεωρία του Χίτσκοκ. Λέει πως όταν βλέπουμε ένα πιστόλι σε μια ταινία, το πιστόλι σε κάποια φάση θα εκπυρσοκροτήσει. Σε οποιαδήποτε σειρά βλέπουμε κάτι παράνομο, η χρησιμότητα του είναι για να φανερωθεί και να λειτουργήσει αρνητικά στους ήρωες. Και εδώ κάτι τέτοιο θα συμβεί»

Ο Παύλος, πάντως, κοντράρεται έντονα με τον Στέφανο...

«Θα κοντραριστούν πάρα πολύ. Ο δεύτερος πυλώνας της σειράς είναι η κόντρα του Στέφανου με τον Παύλο. Θα φθάσει σε οριακό σημείο η σχέση των δύο ηρώων», λέει ο Ιωάννης Παπαζήσης στο 7 μέρες Tv.

Όσα θα δούμε σήμερα, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στην Αγγελική - Επεισόδιο 07

Ο Στέφανος απογοητεύεται από τη στάση της Τζένης σχετικά με το θέμα της Δανάης και βρίσκει συντροφιά στο πρόσωπο της Αγγελικής. Χωρίς να καταλάβει πως, καταλήγει να τη φιλήσει. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Κατερίνα φεύγει για την Κρήτη και προσπαθεί να την κρατήσει πίσω. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ο ξαφνικός και ύποπτος θάνατος του Άργου συγκλονίζει τον Μιχάλη, ο οποίος είναι σίγουρος ότι ο Δημήτρης κρύβεται από πίσω.

Ο Παύλος πηγαίνει με τα παιδιά του για φαγητό και προσπαθεί να τα χρησιμοποιήσει για να πείσουν την Σοφία να τον δεχτεί πίσω. Τέλος, ο Στέφανος απολογείται στην Αγγελική για το χθεσινό περιστατικό και συμφωνούν να το κρατήσουν μυστικό, αλλά η Τζένη το μαθαίνει και ζητά από την Αθηνά την απόλυση της Αγγελικής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός στον ALPHA με την σειρά Αγγελική - Τι συμβαίνει

Αγγελική: Η άγνωστη σχέση της πρωταγωνίστριας με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

Share