Χωρισμός στην ελληνική showbiz: Αυτή η ηθοποιός το ανακοίνωσε!

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χωρισμός στην ελληνική showbiz: Αυτή η ηθοποιός το ανακοίνωσε!

Στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη ηθοποιός, η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει πρόσφατα.

Μιλάμε για την Βάσω Γουλιελμάκη και τον Ψρήστο Γιάνναρη!

«Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 κιλά, έτρωγα ότι πιο βρώμικο. Έβαζα άπειρο λεμόνι, σε σημείο να μην μπορεί κανείς να φάει μαζί μου. Όταν έμεινα έγκυος είχα δώσει το τεστ στον Σωκράτη και ξαφνικά άκουσα “μωρό μου είσαι έγκυος”. Άρχισα να ουρλιάζω, να κλαίω… Φώναζα “είμαι έγκυος” και ήρθε όλο το χωριό σπίτι.

Η κόρη μου τώρα είναι 16 ετών. Η σχέση μας έχει περάσει πολλές φορές κρίση. Την περίοδο του διαζυγίου ήταν πολύ δύσκολα. Όταν έχεις συνηθίσει και τους δύο γονείς είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Ο Σωκράτης μένει μόνιμα στην Αμερική. Αν όλα πάνε καλά, η Μαρίλια θα σπουδάσει στο εξωτερικό. Δείτε ακόμα μια σπάνια εξομολόγηση στο Happy Day.

Η κόρη μου δεν έχει λόγο στην προσωπική μου ζωή, αλλά έχει άποψη. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Γουλιελμάκη χωρισμός

Η Βάσω Γουλιελμάκη με μπικίνι - Φωτογραφίες χωρίς φίλτρα στο κορμί της

Η Βάσω Γουλιελμάκη έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μέσα από τα social media της ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα. Πριν από λίγες ώρες έκαναν την εμφάνισή τους δυο φωτογραφίες που την δείχνουν να ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος φίλτρων στο κορμί της.

Διαθέτει απίστευτες αναλογίες η ηθοποιός της Πολυκατοικίας και είναι ολοφάνερο στα παρακάτω στιγμιότυπα. Βάζει κάτω άνετα 20αρες...

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Βάσως Γουλιελμάκη χωρίς ίχνος φίλτρων στο κορμί της

Γουλιελμάκη με μαγίο

Βάσω Γουλιελμάκη: Η ηλικία, η καταγωγή της και πράγματα που δεν ξέραμε

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια, η Βάσω Γουλιελμάκη (Θεσσαλονίκη 27 Φεβρουαρίου 1970) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, ενώ έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες. Κατά την παιδική της ηλικία έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και αυτή η δραστηριότητά την οδήγησε στην επιθυμία να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό, αλλά τελικά αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπου και πέρασε. Μετά την αποφοίτηση της μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε μέσα από τη παιδική σειρά της ΕΡΤ2, <<Κάπου κάπως κάποτε 1988>> βλεπετε [1],και έπειτα στην σειρά «Το Φάντασμα» όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Ακολούθησαν δυο guest εμφανίσεις στις σειρές Οι Απαράδεκτοι και «Εξ αδιαιρέτου». Το 1992 συμμετείχε σε τρία επεισόδια της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Οι πρώτοι της πρωταγωνιστικοί ρόλοι της ήρθαν στις σειρές Βανίλια σοκολάτα και Κωστής Παλαμάς. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά Ο κακός βεζίρης ως Πολυξένη Αρχοντάκη. Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις με πιο γνωστές αυτές στις σειρές Κωνσταντίνου και Ελένης, Το Κόκκινο Δωμάτιο και Στο Παρά 5. Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε μέσα από την σειρά Δικαίωση.