Σοκάρει γνωστή ηθοποιός: "Χειρουργήθηκα και κάποιος προσπαθούσε να με φωτογραφίσει!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοκάρει γνωστή ηθοποιός:

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα περιστατικό που της είχε συμβεί στο νοσοκομείο της Καβάλας. Ενώ είχε χειρουργηθεί κάποιος προσπάθησε να την τραβήξει φωτογραφία!

Αρχικά ανέφερε στο Happy Day: «Είμαστε τώρα σε πρόβες για την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο». Σου ξυπνάει πράγματα που έχεις ακούσει από τους παππούδες και τις γιαγιάδες σου, σαν να τα έχεις ζήσει. Ο ρόλος μου είναι μια μοδίστρα, η οποία ράβει όλο τον καλό κόσμο.»!

Και αποκάλυψε η Παρθένα Χοροζίδου: «Εγώ είμαι νοικοκυρά σε εκνευριστικό βαθμό και τώρα που ανέβηκα στην Καβάλα ευχαριστήθηκα και τις εξωτερικές δουλειές, αυτό που λέμε να πιάσουμε λίγο χώμα. Είχα κάνει μια εγχείρηση στο νοσοκομείο της Καβάλας και ήμουν τόσο ταλαιπωρημένη στο προαύλιο του νοσοκομείου, γιατί έπρεπε να περπατήσω, και να δουν μετά οι γιατροί κάποια πράγματα, είδα άνθρωπο να προσπαθεί να με φωτογραφήσει κρυφά. Του έκανα νόημα… για όνομα του Θεού»! Δείτε ακόμα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day.

Παρθενα, χειρουργίο

Τραγικές στιγμές για τον Σπύρο Φωκά - Τα χρέη και η νοσηλεία στο νοσοκομείο

Τραγικές είναι οι στιγμές που έζησε ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου, Σπύρος Φωκάς. Τα χρέη σύμφωνα με τη σύζυγό του τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με την σύζυγό του Λίλιαν αλλά τόσο χρέη προς την Εφορία όσο και το γεγονός ότι έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι τους, επιβάρυνε την υγεία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του Λίλιαν δήλωσε στην Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα: «Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο.

Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.».