"Πάγωσαν" όλοι στο Happy Day - "Αείμνηστος ο Γιώργος Καράβας"

Η απίστευτη δήλωση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor

Ο υποψήφιος του GNTM 3 Κωνσταντίνος Μελισσάς, που δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού, μίλησε στην κάμερα του Happy Day, όπου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κόπηκε, τονίζοντας μάλιστα και τι του είπε ο… “αείμνηστος Γιώργος Καράβας”.

«Δεν πέρασα γιατί όπως είπε και ο αείμνηστος Γιώργος Καράβας δεν ταίριαζα μάλλον για το κόνσεπτ τους. Το κλικ το είχα απλά πιστεύω ότι οι κριτές, λίγο εκεί ο κύριος Σκουλός μπορεί να έβαλε το χεράκι του, δεν του άρεσε τόσο το όλο κόνσεπτ με εμένα και το plus size. Το plus size δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα», είπε ο Κωνσταντίνος Μελισσάς.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έμεινε ασχολίαστο από το πάνελ του Happy Day με την Τίνα και τον Δημήτρη Παπανώτα να αναφέρουν που "δολοφονήθηκαν" τα ελληνικά! Δείτε επίσης, γνωστό φωτογράφο να κατακεραυνώνει το GNTM 3.

Παίκτης gntm δηλώνει για Καράβα

GNTM - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί πρώτη!

Μετά την απαιτητική γυμνή δοκιμασία που πέρασαν χθες οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3, σήμερα πρόκειται να παρακολουθήσουμε την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του reality μόδας.

Τα δέκα αγόρια και τα δέκα κορίτσια γδύθηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο ένας από αυτούς δεν θα πάρει φωτογραφία από την Βίκυ Καγια.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, η Χρύσα Καβράκη θα είναι η πρώτη παίκτρια που θα αποχωρήσει από το GNTM 3. Να σου θυμίσουμε πως στη χθεσινή δοκιμασία, το όμορφο μοντέλο δεν απέσπασε θετικά σχόλια, με συνέπεια να ξεσπάσει σε δάκρυα. Η Χρύσα, αν και είναι μια κούκλα, μπλόκαρε και δεν τα πήγε καλά. Δείτε εδώ και την αλλαγή που έγινε στο ριάλιτι.