Ράνια Τζίμα: Οι δύσκολες ώρες με τον σύζυγο της - "Δεν βγαίνει το σπίτι..."

Η επιθυμία ενός δεύτερου παιδιού!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ράνια Τζίμα: Οι δύσκολες ώρες με τον σύζυγο της -

Τη Ράνια Τζίμα υποδέχτηκε στον καναπέ του «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega μίλησε μεταξύ άλλων για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη όταν έκλεισε το Mega, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει σύντομα ξανά μαμά.

«Ήταν πολύ έντονο το αίσθημα της αδικίας. Αισθανόμουν ότι αυτό που γίνεται είναι μια πολύ μεγάλη αδικία, αισθανόμουν ότι χάνεται κάτι πολύ ισχυρό κι έλεγα ρε παιδί μου είναι δυνατόν; Ήμουν έγκυος στον έβδομο μήνα, εκεί γύρω στο Πάσχα.

Θυμάμαι ότι ζήτησα να κάνω και την βάρδια του Πάσχα και μετά έβαλα τις άδειες και έφυγα. Λίγο μετά σταματήσαμε δυστυχώς να βγάζουμε και δελτία. Παρακολούθησαν εκείνον τον πρώτο διαγωνισμό για τις άδειες από το μαιευτήριο.

Εμείς βιοποριζόμαστε απολύτως από αυτή τη δουλειά, δεν είμαστε γόνοι κάποιας δυναστείας, ούτε εγώ ούτε ο Γαβριήλ. Αν μείνουμε χωρίς δουλειά 2-3 μήνες το σπίτι δεν θα βγαίνει. Εκείνη την εποχή ο Γαβριήλ δεν είχε δουλειά, είχε φύγει από την πολιτική, σκεφτόταν τι θα κάνει παρακάτω. Περάσαμε αυτό που έχουν περάσει εκατομμύρια οικογένειες στη χώρα. Μέσα στην κρίση, βρεθήκαμε στον αέρα. Το έζησαν και το ζουν εκατομμύρια άνθρωποι. Βούρκωσε στον αέρα του Πάμε Δαναή η Δανάη, τι συνέβη;

Στο σπίτι μας κάνω μόνο την καλή. Η Ελένη είναι μαμάκιας. Ζηλεύει τον μπαμπά της, τον ανταγωνίζεται. Εγώ το απολαμβάνω. Η Ελένη είναι τεσσάρων και πηγαίνει παιδικό από τα δύο. Φέτος είμαστε προ-νήπια.

Εγώ θέλω και άλλο παιδί. Αυτό που περάσαμε έγραψε μέσα μας. Την αγωνία που περάσαμε τότε, τη θυμόμαστε και η δύο. Επειδή εγώ είμαι μοναχοπαίδι θα ήθελα η Ελένη να μη μεγαλώσει μόνη της. Ο Γαβριήλ είναι πιο πραγματιστής. Αλλά επειδή είμαι σχεδόν 40, αν πρόκειται…» είπε, μεταξύ άλλων, η Ράνια Τζίμα.

Επιστρέφει στο Mega ο Θοδωρής Αθερίδης - Η αποκάλυψη για το νέο του βήμα

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι έτοιμος να κάνει το νέο του βήμα στην ελληνική τηλεόραση και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψει στο Mega, αυτή τη φορά ωστόσο, σε έναν ρόλο - έκπληξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ηθοποιός θα αναλάβει μία βραδινή μουσική εκπομπή, με την Σεμίνα Διγενή στο πλευρό του.

Ο ηθοποιός απάντησε σε σχέση με το αν αφορά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ή την late night ζώνη: «Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι ακόμα, όταν θα ‘χω θα πω. Ό,τι θα συνεργαστώ με το Mega θα συνεργαστώ αλλά δεν είναι η ώρα για να το ανακοινώσω. Νομίζω θα το δείτε μέσα σε αυτήν τη σεζόν.»

Ο ίδιος συμπλήρωσε για το γεγονός ότι έγινε παππούς: «Επειδή έγινα πατέρας από πολύ μικρός, φαντάζομαι για τον εαυτό μου τα πάντα. Δεν κακομαθαίνω κανένα κι ο τρόπος που θα μεγαλώσει ένα παιδί είναι αποκλειστική μέριμνα των γονιών του.»