Δανάη Μπάρκα: Εξομολογείται - "Φαίνομαι ακομπλεξάριστη αλλά..."

Συγκινεί..

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Εξομολογείται -

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη με αφορμή τον σχολιασμό μοντέλων, η Δανάη Μπάρκα εξομολογείται ότι δεν είναι πάντα ακομπλεξάριστη! Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό", αναφέρει η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή την επίδειξη μόδας του οίκου Versace με plus size μοντέλα, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του Πάμε Δανάη! Η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί σε όλους αυτούς που της στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα και την ρωτούν γιατί ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με το σώμα της, ενώ δεν διαθέτει άλλες αναλογίες.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε «εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ»; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό. Ενώ σε προηγούμενη δήλωση της είπε πως "έχει φάει πολύ ταμπέλα"

Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων.

Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν.

Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος».

«Βούρκωσε» στον αέρα της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και όπως ήταν φυσικό, η Δανάη Μπάρκα «βούρκωσε» ενώ βρισκόταν στον αέρα, την ώρα που ο δεύτερος μπαμπάς της περιέγραφε τι συνέβη την πρώτη φορά που συναντήθηκαν.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να τον καλέσει την πρώτη κιόλας εβδομάδα στην εκπομπή της. Εκείνος, μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητα χωρίς θέατρο και τα επόμενα βήματά του, αλλά και για τον ερχομό της Δανάης στη ζωή, προκαλώντας τη συγκίνηση της παρουσιάστριας, η οποία έβαλε τα κλάματα και στην πρεμιέρα της εκπομπής της με τα λόγια της μητέρας της.

Με αυτόν τον τρόπο «βούρκωσε» η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπή της

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση.

Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την απόφασή του να συγκατοικήσει με την Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε και μια στιγμή που δεν την έχει συζητήσει ποτέ με την ίδια: «Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: «Χρήστο μπορώ να σε λέω μπαμπά»;

Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα «Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες». Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση».

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα, είπε από την πλευρά της: «Είναι δύο μπαμπάδες μου, γιατί ο ένας είναι ο μπαμπάς μου το DNA μου, το παρελθόν μου… Ήταν σαν να έχω τρεις γονείς, δύο σπίτια, φίλους, ταξίδια».