Big Brother - Spoiler: Πιάστηκαν στα χέρια Άννα Μαρία και Πυργίδης!

Ti συμβαίνει ανάμεσα τους;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother - Spoiler: Πιάστηκαν στα χέρια Άννα Μαρία και Πυργίδης!

Ο Δημήτρης Πυργίδης, μετά το Live της Παρασκευής στο Big Brother και τη νέα αρχηγία της Άννα Μαρίας, έχει έρθει αρκετά κοντά της και μάλιστα χωρίς να ξεκαθαρίζει τους σκοπούς του στο σημερινό επεισόδιο θα τους δούμε να...πιάνονται στα χέρια!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, είδαμε τον Δημήτρη να… φλερτάρει την Άννα Μαρία.

«Έρχομαι, καμιά φορά, σε βλέπω πως κοιμάσαι και είσαι σαν άγγελος. Αυτή η κοπέλα, όταν ξυπνάει, είναι νεράιδα. Χωρίς μακιγιάζ, είσαι πιο ωραία. Εσένα σε μεγαλώνει το βάψιμο, ενώ τώρα φαίνεσαι πολύ πιο μικρή» είπε με εκείνη να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Η εκπομπή Love it παρουσίασε αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του Big Brother.

Ο Δημήτρης Πυργίδης έχει παιχνιδιάρικη διάθεση, σηκώνοντας στην αγκαλιά του την Άννα Μαρία. Εκείνη, έχοντας φοβηθεί μήπως την πετάξει με τα ρούχα στην πισίνα, αντιδρά σε σημείο που φτάνει να πιαστεί στα χέρια μαζί του, προκειμένου να ξεφύγει. Αυτοί οι παίκτες θα πάρουν το βέτο!

Big Brother: Ξεκαθάρισαν τη σχέση τους η Χριστίνα και ο Παναγιώτης

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Παναγιώτης κάλεσε τη Χριστίνα να ξεκαθαρίσουν την μεταξύ τους σχέση και το φλερτ που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Οι δυο τους δεν κατέληξαν κάπου ουσιαστικά και στο τέλος αντάλλαξαν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τους δυο τους μέσα στο σπίτι και έτσι ο Παναγιώτης εξήγησε στη Χριστίνα πως οτιδήποτε συμβαίνει ανάμεσά τους δεν πρόκειται να κρατήσει και έξω από το σπίτι.

Εκείνη από τη μεριά της του ξεκαθάρισε πως πριν μπει στο παιχνίδι είχε έναν άνθρωπο στη ζωή της ενώ οι δυο τους δεν κατέληξαν κάπου και στο τέλος αγκαλιάστηκαν.