Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Με τι θα ασχοληθεί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα, μετά την απόφασή του να σταματήσει την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής στο νέο μίνι μαρκετ που άνοιξε.

"Εγώ έρχομαι κάθε μέρα πέντε το πρωί εδώ. Ανοίγω τον φούρνο, ζεσταίνω τις τυρόπιτες και έξι η ώρα ανοίγει το μαγαζί" δήλωσε ο ίδιος.

Ενώ εκμυστηρεύτηκε πως όλη η οικογένεια του μαζί με την συζυγό του περνούν από το μαγαζί και βοηθάνε με τη δουλειά.

Όσον αφορά την πολιτική και τον κόσμο που τον επισκέπτεται στο μαγαζί υποστήριξε: "Συμβουλευτικά τους λέω αλήθειες. Ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα του πολιτικού για να πώ πράγματα, που δεν τα πιστεύω.

Τέλος, για την πιθανότητα να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή,ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εκμυστηρεύτηκε: "Είμαι μάχιμος αλλά με την σημερινή εικόνα δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ", ενώ ένα νέο επαγγελματικό βήμα έκανε και η Αννίτα Πάνια.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (Θεσσαλονίκη, 20 Ιανουαρίου 1948) είναι Έλληνας πολιτικός. Έχει διατελέσει βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Γεννήθηκε το 1948 στη Θεσσαλονίκη και είναι το τρίτο παιδί οικογένειας Ποντίων προσφύγων. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και υπήρξε δρομέας στο αγώνισμα των 400 μέτρων. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε με εισαγωγές ηλεκτρολογικού υλικού και ανατομικών παπουτσιών, άνοιξε μπαρ-αναψυκτήριο και, το 1990, έγινε ιδιοκτήτης λαϊκού κέντρου διασκέδασης και τραγουδιστής.

Το 2015 άρχισε να ασχολείται με τις τηλεπωλήσεις υποδημάτων για διαβητικούς.

Με τη πολιτική ασχολήθηκε αρχικά το 1982 με την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Εκλέχτηκε βουλευτής Θεσσαλονίκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το 1990, 1993, 1996 και το 2000. Το 2002 εκλέχτηκε νομάρχης Θεσσαλονίκης και η θητεία του ανανεώθηκε το 2006. Το 2010 έθεσε υποψηφιότητα για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, κερδίζοντας τις εκλογές στο δεύτερο γύρο με βασικό "αντίπαλο" τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Μάρκο Μπόλαρη. Στις 6 Ιουνίου 2011 τέθηκε σε υποχρεωτική αργία από το αξίωμα του.