GNTM 3: Έπεσε... ρετούς στην φωτογραφία της Ρασέλ - Της έκοψαν όλη την κοιλιά!

Έχουμε και αποδείξεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Έπεσε... ρετούς στην φωτογραφία της Ρασέλ - Της έκοψαν όλη την κοιλιά!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε την κριτική των φωτογραφιών που έβγαλαν χθες οι διαγωνιζόμενοι και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της Ρασέλ είχε υποστεί αρκετή επεξεργασία και ρετούς, καθώς δε δίστασαν να της κόψουν όλη την κοιλιά.

Η Ρασέλ έχει εντυπωσιακό σώμα ωστόσο φαίνεται πως ούτε αυτό είναι αρκετό και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν ρετουσαρισμένο.

Μπορείτε να το καταλάβετε κι εσείς από το στιγμιότυπο που τράβηξε χθες η κάμερα, στο επεισόδιο με την φωτογράφιση και από τη φωτογραφία που έδειξαν οι κριτές σήμερα στο πλατό, στην οποία μάλιστα έδωσαν εντυπωσιακά σχόλια.

ρασέλ φώτοσοπ

Αυτό εδώ είναι το στιγμιότυπο από το χθεσινό επεισόδιο.

Ρασέλ GNTM φώτοσοπ

Και αυτή η σημερινή της φωτογραφία. Εμείς βέβαια σας βρήκαμε και την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν. Δείτε την εδώ.

Δημοσθένης Τζουμάνης: Αυτή είναι η σύντροφος του «Γύπα» του GNTM 3

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα άτομα που έχουν ξεχωρίσει μέσα στο σπίτι του GNTM 3. Η σύντροφος του «Γύπα» του ριάλιτι μοντέλων, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και σχολίασε τη χθεσινή φωτογράφηση.

Η Κατερίνα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία που θα έχει ο αγαπημένος της.

«Είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί. Με τον Δημοσθένη, γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε προσωπικά και μετά να πάμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο. Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπing” αλλά δεν τα κατάφερε», είπε η Κατερίνα και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλεί αυτό το πράγμα καθόλου και ξέρω τον χαρακτήρα του Δημοσθένη. Είναι ανοιχτός, είναι αυθόρμητος, μπορεί να το κάνει αυτό σε διάφορες κοπέλες για πλάκα. Εδώ που το κάνει στην κυρία Βίκυ Καγιά δεν μπορώ να πω κάτι.

Είδα τη γυμνή φωτογράφιση με την παρέα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στον χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα γιατί τον έβλεπα ότι χαιρόταν αυτό που ζει. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα».

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.