GNTM 3: «Αρπάχτηκαν» οι κριτές για τα μάτια του Παναγιώτη - «Θεέ μου πόσο κλισέ...»

Ξέσπασε η Βίκυ Καγιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Αρπάχτηκαν» οι κριτές για τα μάτια του Παναγιώτη - «Θεέ μου πόσο κλισέ...»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, οι κριτές σχολίασαν την φωτογραφία του Παναγιώτη και «αρπάχτηκαν» μεταξύ τους με την Βίκυ Καγιά να σχολιάζει πως οι απόψεις που είχε ο Δημήτρης Σκουλός ήταν αρκετά κλισέ για να τοποθετηθούν στο 2020.

Όλη η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή την χθεσινή φωτογράφιση του Παναγιώτη. Ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε πως η πόζα του στο γυμνό ήταν αρκετά γυναικεία και η Βίκυ Καγιά του εξήγησε πως δε θε έπρεπε να είναι τόσο απόλυτος και πως η νέα γενιά είναι πιο απελευθερωμένη.

Η Ζενεβιέβ εξήγησε πως το μυστικό ήταν ότι ένας τόσο κλασικό άνδρας έκανε μία γυναικεία πόζα ενώ ο Δημήτρης Σκουλός παρέμεινε στην άποψή του. Δείτε εδώ και την ανακοίνωση των επάθλων.

GNTM 3: Έπεσε... ρετούς στην φωτογραφία της Ρασέλ - Της έκοψαν όλη την κοιλιά!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε την κριτική των φωτογραφιών που έβγαλαν χθες οι διαγωνιζόμενοι και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της Ρασέλ είχε υποστεί αρκετή επεξεργασία και ρετούς, καθώς δε δίστασαν να της κόψουν όλη την κοιλιά.

Η Ρασέλ έχει εντυπωσιακό σώμα ωστόσο φαίνεται πως ούτε αυτό είναι αρκετό και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν ρετουσαρισμένο.

Μπορείτε να το καταλάβετε κι εσείς από το στιγμιότυπο που τράβηξε χθες η κάμερα, στο επεισόδιο με την φωτογράφιση και από τη φωτογραφία που έδειξαν οι κριτές σήμερα στο πλατό, στην οποία μάλιστα έδωσαν εντυπωσιακά σχόλια.

ρασέλ φώτοσοπ

Αυτό εδώ είναι το στιγμιότυπο από το χθεσινό επεισόδιο.

Ρασέλ GNTM φώτοσοπ

Και αυτή η σημερινή της φωτογραφία. Εμείς βέβαια σας βρήκαμε και την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν. Δείτε την εδώ.