"Δεν με ενδιαφέρει..." - Τα πρώτα λόγια του Γιαννόπουλου για τον χωρισμό με την Παναγιώταρου

Επιβεβαίωσε τον χωρισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστός ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου, και τώρα ο ίδιος σπάει για πρώτη φορά την σιωπή του!

Η εφημερίδα «On time» και η Σάσα Σταμάτης επικοινώνησε με τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει: «Ισχύει κάτι ενδιάμεσο. Δεν είναι τίποτα οριστικό. Υπάρχει ένα διάλειμμα. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Θυμίζουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, γνωρίστηκαν το 2014, ενώ παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Ιουνίου του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Τατόι. Ο γάμος είχε πολλούς λαμπερούς καλεσμένους και εκπλήξεις, ενώ όλοι τους ανέβασαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο στα social media.

Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι χώρισε με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα.

Όπως έκανε γνωστό ο Βασίλης Γρηγορόπουλος το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου είναι σε διάσταση αλλά δεν έχει πάρει διαζύγιο, ενώ δεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσά τους.

Να πούμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Κλεομένης Γιαννόπουλος παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Ιουνίου του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Τατόι.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Πριν από λίγο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μία δική της φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: "Trust the timing of your life ....." - "Εμπιστευτείτε το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας ....".