Μόνη στο πλατό των Κου Κου η Καραβάτου - Αποκάλυψε ότι...

Τι συμβαίνει με τον Κρατερό;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μόνη στο πλατό των Κου Κου η Καραβάτου - Αποκάλυψε ότι...

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα εκτός «Κου Κου» έμεινε ο Κρατερός Κατσούλης. Έτσι το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε ξανά τους τηλεθεατές χωρίς τον σύζυγό της στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια μέρα στην οποία πάλι δεν είναι εδώ ο Κρατερός μας. Θέλω να σας πω, ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει. Δε θέλω να κάνω δηλώσεις, γιατί και χθες είπα πως μάλλον σήμερα θα είναι εδώ. Ελπίζουμε όμως να είναι εδώ αύριο. Μην ανησυχείτε, όλα είναι πολύ καλύτερα». Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του Κρατερού;

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο παραπάνω βίντεο.

Κατερίνα Καραβάτου: Με τρομερή ειλικρίνεια δήλωσε - "Είχα πάθει μια διαταραχή..."

Σε μια δήλωση προέβη σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου όσον αφορά ένα πρόβλημα που έχει κατά την διάρκεια του ύπνου της!

«Λόγω γηρατειών δεν δυσκολεύομαι πια στο πρωινό ξύπνημα» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη και η Κατερίνα Καραβάτου μόλις άκουσε τη συγκεκριμένη δήλωση, κάπως ταυτίστηκε με την ηθοποιό.

«Εγώ πριν από 2-3 χρόνια, νόμιζα ότι είχα πάθει μια διαταραχή του ύπνου επειδή ο Αρίωνας ξυπνούσε πάρα πολλές φορές και λέω μου έχει μείνει από εκεί», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου μετά. Μου είπα στον εαυτό μου, εγώ η ίδια ότι ναι, μάλλον έχω γεράσει. Πραγματικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, στις 4:30 είμαι ξύπνια»

Καραβάτου δύσκολες στιγμές