Αφήνει σήμερα το Διαφάνι - Ανακοίνωσε στο instagram πως φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες

Ο ρόλος του έλαβε τέλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αφήνει σήμερα το Διαφάνι - Ανακοίνωσε στο instagram πως φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες

"Ο Σταμάτης σήμερα αφήνει το Διαφάνι.. εδώ με τον φίλο Μιλτιάδη - Γιώργο Γάλλο.. τους ευχαριστώ όλους!". Αυτή είναι η λεζάντα στο instagram του Νίκου Ψαρρά και συνοδεύεται από μια φωτογραφία με την οποία και ανακοινώνει πως οι Άγριες Μέλισσες έλαβαν οριστικό τέλος γι'αυτόν!

O ίδιος ο Νίκος Ψαρράς είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε πάει καλεσμένος στο 2night show: «Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι. Εγώ πέρασα πολύ καλά στα γυρίσματα με τα παιδιά. Τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη».

Δείτε εδώ, ωστόσο τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Αποκάλυψη μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της σειράς

Μόλις σήμερα, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, έγινε μία αποκάλυψη μεγατόνων για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λοιπόν, στη σειρά θα μπει ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω!

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που βρισκόταν και στο παρελθόν στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», αν και τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό την Τρίτη ο Αλέξης Μίχας, ο Χάρης Σώζος θα παίξει έναν μεγαλοτραπεζίτη που θα λέγεται Σωκράτης Θέμελης.

Ο Χάρης Σώζος θα αναστατώσει τη ζωή των Σεβαστών, ενώ ο ρόλος του έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στα επόμενα επεισόδια, ενώ στη σειρά μπαίνει και ο αδερφός ενός πασίγνωστου τραγουδιστή.