Εκνευρισμένη και θιγμένη η Ζήνα Κουτσελίνη - Έκοψε στη μέση το γύρισμα για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απίστευτο περιστατικό! Τι συνέβη ακριβώς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκνευρισμένη και θιγμένη η Ζήνα Κουτσελίνη - Έκοψε στη μέση το γύρισμα για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στα γυρίσματα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, το βράδυ της Τρίτης! Η Ζήνα Κουτσελίνη που ήταν καλεσμένη σταμάτησε στα μισά τα γυρίσματα και έφυγε εκνευρισμένη και θιγμένη από τις Σφήκες!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό, στο δωμάτιο με τις Σφήκες «η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της».

Άλλος...άνθρωπος η Ζήνα Κουτσελίνη - Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μία από τις πιο δραστήριες γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση και δημοσιογραφία, καθώς η εκπομπή της θίγει πολύ σοβαρά θέματα και τις περισσότερες φορές δεν θα τα χαρακτηρίζαμε και πολύ ήπια. Η Ζήνα λοιπόν άξιζε ένα διάλειμμα και απ' ο,τι φαίνεται το καλοκαίρι της ταιριάζει πολύ καθώς μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της μοιάζει σαν άλλος...άνθρωπος.

Η παρουσιάστρια που όλοι απολαμβάνουμε στο τηλεοπτικό κανάλι του Star και την εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρίσκεται σε διακοπές και δεν ξεχνά να ενημερώνει με δροσερές φωτογραφίες τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της Ζήνας Κουτσελίνη - Είναι Άλλος... άνθρωπος

Ζήνα Κουτσελίνη Αλλαγή Εμφάνιση

Η Ζήνα φαίνεται να έχει μαυρίσει έντονα και το σίγουρο είναι πως είναι πανέμορφη και χωρίς μακιγιάζ!

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: "Σκέφτομαι πόσα θα μπορούσα να έχω αποφύγει αλλά πάλι τον ίδιο δρόμο θα διάλεγα! Με τις ίδιες επιλογές γιατί αυτές είναι που με δυνάμωσαν... #summermoods #feelings #summer2020 #instagood #instaphoto"

"Δεν μίλησα απλά για ένα διπρόσωπο συνεργάτη της Ελένης αλλά για μια γυναίκα που..." Τι δήλωσε η Ζήνα; Διαβάστε εδώ.