Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Άλλος άνθρωπος η Ράνια πριν τις πλαστικές!

Αγνώριστη!

Big Brother: Άλλος άνθρωπος η Ράνια πριν τις πλαστικές!
News 30.09.2020 11:51
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Ράνια Καραγίαννη απο το Big Brother μπορεί να αποτελεί ίσως και την εντυπωσιακή γυναίκα μέσα στο σπίτι ωστόσο η αλήθεια πως έχει κάνει αρκετές πλαστικές και είναι άλλος άνθρωπος!

Η Ράνια Καραγιάννη έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η εξωτερική της εμφάνιση ωστόσο δεν ήταν στο παρελθόν αυτή που βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ αλλά λίγο διαφορετική! Όπως βλέπετε παρακάτω στην φωτογραφία η Ράνια πριν λίγα χρόνια ήταν μια άλλη με εμφανή τα σημάδια από τις πλαστικές στο πρόσωπό της! Δείτε την Ράνια να "αδειάζει" τον Γρηγόρη!

Ράνια Καραγιάννη πριν απο πλαστικές

Big Brother: Άναψαν τα αίματα από το πουθενά - Ο καυγάς της Ράνιας με τη Χριστίνα και την Σοφία

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, άναψαν τα αίματα στο σπίτι. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε από το πουθενά ένας καυγάς ανάμεσα στη Ράνια, τη Σοφία και τη Χριστίνα για μία ψηφοφορία που έγινε πριν δύο εβδομάδες.

Όπως μπορεί να θυμάστε η Ράνια είχε πάρει το βέτο πριν από δύο εβδομάδες και το είχε χρησιμοποιήσει για να σώσει τον εαυτό της καθώς βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Σήμερα, η Χριστίνα ρώτησε τη Σοφία αν έχει ψηφίσει ποτέ τη Ράνια και εκείνη της εξήγησε πως την ψήφισε τότε. Η Χριστίνα της ζήτησε να το πει στη Ράνια ωστόσο η Σοφία θεώρησε πως τώρα δεν υπάρχει λόγος και θα της το αναφέρει κάποια στιγμή όταν το φέρει η κουβέντα.

Εκείνη τη στιγμή βέβαια η Ράνια μπήκε στο δωμάτιο και οι δύο κυρίες της είπαν για τι ακριβώς μιλούσαν. Οι τρεις τους λοιπόν ξεκίνησαν να μαλώνουν παρόλο που η Ράνια είχε πει στην αρχή πως δεν την ενδιέφερε το θέμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έξαλλος ο Κεχαγιάς

Share