Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Τεστ κορωνοϊού για τον Γιάννη Αϊβάζη

Έσπευσε στο Ιατρείο

Τεστ κορωνοϊού για τον Γιάννη Αϊβάζη
News 30.09.2020 12:35
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Τα κρούσματα στην Αττική έχουν ραγδαία αύξηση καθημερινά και με αυτή την αφορμή ο Γιάννης Αϊβάζης έσπευσε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό.

Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, ο ηθοποιός παρέλαβε τα αποτελέσματα και, ως λάτρης των social media, θέλησε να τα παρουσιάσει στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Γιάννης βγήκε αρνητικός στον Covid-19 και, όπως φαίνεται, ένιωσε μεγάλη ανακούφιση, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανήρτησε με το τεστ, χρησιμοποιώντας πάνω της ένα emoticon με δύο χέρια να ευχαριστούν. Ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τεστ κορωνοιου Γιάννης Αιβάζης

Σοκάρουν τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη - «Και τα δύο αδέρφια μου διαγνώστηκαν με...»

Ο Γιάννης Αϊβάζης το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή της “Το Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, για τη δύσκολη στιγμή που έζησε πριν από ενάμιση μήνα, όταν έμαθε ότι τα δύο αδέρφια του έχουν ανεύρυσμα.

«Έχω αγαπημένους ανθρώπους εκεί πέρα, φίλους, γιατί φίλοι είναι οι γέροντες, οι πνευματικοί και μία με δύο φορές το χρόνο, όταν μπορώ, φροντίζω να είμαι μαζί τους. Το Άγιο Όρος είναι αφορμή να κάνεις πράγματα και σκέψεις που έχεις ξεχάσει από τη βαβούρα της πόλης και την καθημερινότητα της δουλειάς.

Η αλήθεια είναι πέρασα μια δύσκολη στιγμή πριν από ενάμιση μήνα… Και ο αδερφός μου και η αδερφή μου βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι και είναι κληρονομικό. Έπρεπε να κάνω και εγώ μία εξέταση, την έκανα, ήταν πεντακάθαρη, αν και είχα μεγάλο ποσοστό να το έχω, και ίσως αυτό ήταν που με οδήγησε εσπευσμένα να επισκεφτώ τους γέροντές μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη Κορινθίου - Αϊβάζη! Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Κορινθίου: "Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία" - 13 χρόνια με τον Γιάννη Αϊβάζη!

Share